Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újbol elküldtem a p. ba! Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újbol elküldtem a p. ba! Jól tettem?

Figyelt kérdés

Szétmentünk a pasimmal,jobbára közös döntésként,de tény hogy én jobban oda voltam érte egy ideje.nagyon viharos volt a kapcsolatunk,végig távkapcsolat,de én totál padlón vagyok nem tudok enni,aludni egyszóval kivagyok hullámokban rám tör a hiánya.

Minden elérhetőségét töröltem,de megint irtam neki egy kedves üzenetet melyben közlöm mekkora lúzer.és hogy mennyire kicsinált lelkileg...de ezt már bánom,vagy ne?

2017. júl. 19. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Jól tetted. Nem bánod.
2017. júl. 19. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tetted jól,mert saját magadat cseszted fel agyilag,ezáltal most lementél egy alpári és gyerekes szintre,ő meg maximum kiröhög és pont lesz..rja,mit írsz.Estem én is ebbe a hibába,de nem szabad!Hagyd a f..szba!
2017. júl. 19. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Rendben!

Igyekszem megfogadni.

Remélem hamar túl leszek ezen és úgy gondolok majd rá hogy mit is akarhattam tőle,nem hozzám méltó.

De még nem ez van

2017. júl. 19. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel csak magadat aláztad meg. Lúzer? Mégis kellett neked, és még most is azután a "lúzer" után sóvárogsz. Na meg ha közös megegyezés volt, akkor miért vagy felháborodva? Nem ő tett tönkre téged, hanem te magadat mert képtelen vagy elfelejteni, és még magadat idegesíted azzal hogy rá írsz.
2017. júl. 19. 21:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Na akkor lereagálom kedves utolsó :)

Tök higgadtan ;)

Tény:kellett nekem,de egy év után szükségét éreztem hogy végre összecuccoljunk,ebből ő mindig valami banális kifogással kihátrált.

Lúzernek tarrtom mert harminc x évesen anyuci szoknyája mögé bújik,és eltartatja magát.

Idő kellett mire ezekre rájöttem,mire kiismertem.elöször minden rózsaszin ,a sok kábitás ,aztán kitisztul és meglátja az ember a másik árnyoldalát.

Igazad van,nem kellett volna ráirni már bánom.és persze amikor eszembe jut a pozitivumok jönnek fel mert ezek is voltak.

2017. júl. 19. 21:15
 6/11 A kérdező kommentje:

És valóban,sajnos magamat sem tartom most sokra,hogy igy hagytam hogy számtalanszor megalázzanak.

Ezek érzések,képtelen voltam irányitani.

És még most sem tudom teljesen.

2017. júl. 19. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én is hasonló szituban vagyok egy faszi miatt.

és én is elég keményen kiosztottam, miközben rohadtul fáj a hiánya, de megalázott, és csúnyán bánt velem.

ezek ilyen ambivalens érzések, egyszer csak túlleszünk rajta, de piszok nehéz...

sok erőt

2017. júl. 19. 23:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne bánd. Nem kellett volna újra ráírni. Tudattad vele hogy nem tudsz tőle szabadulni. Ejtsd le magasról!

Találj dolgokat amik lekötnek. Változtass bármin, haj, új ruhák, járj el edzeni, futni, kajába menekülj bármi. Egy idő után elfelejted.

2017. júl. 19. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen, ezek ilyen lelki kötődések, amik nem jók. Az agyad tudja, hogy nem jó, de a lelked, érzelmed meg beleragadt a sárba. Úgyhogy jól tetted, kitartás, ölellek.
2017. júl. 20. 06:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Próbálok nem gondolni rá,ami nagyon nehéz

Totál padlón vagyok.

2017. júl. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!