Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy legyek túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl rajta?

Figyelt kérdés

Igazából közös döntés volt,egy évig voltam kapcsolatban egy férfival de nagyon viharos volt és 98%-ban távkapcsolat,csak telefonon tartottuk a kapcsolatot,ritkán tudtunk találkozni.

Személyesen is voltak buktatók,de telon is max 2 hétig birtuk veszekedés nélkül,én szerettem volna ha komolyodna nem vagyok túl jó távkapcsolatokban,de ebbôl általában mindig kihátrált.

De most mégis nem tudok aludni,rengetegszer eszembe jut,megnézem facen..

Kivagyok ☹☹☹

2017. júl. 15. 09:20
 1/3 anonim válasza:
Ha tényleg 98% távkapcsolat volt, te nem is ő bele voltál szerelmes, hanem abba az emberbe, akit te az ő arcával idealizáltál. A sok veszekedés is abból eredhetett, hogy csalódtál mindabban amit te őróla gondoltál de valójában neki fele annyi jó tulajdonsága sem volt,amit te hozzáképzeltél. Próbálj meg nem gondolni rá, nem kell hogy rosszban legyetek de ha tudod,hogy a jövőben már biztos nem szeretnéd összeszűrni vele a levet (a távolság és a sok veszekedés miatt), bátran töröld ki minden elérhetőségét es ne nyalogasd a régi sebeket. Zárd le a fejezetet, keress új hobbyt ami leköt amíg új párt nem találsz . Fel a fejjel! Saját tapasztalat,pont úgy ahogy leírtad...
2017. júl. 15. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

A legjobb szerintem is az ha törlöm mindenhonnan

Igy újra és újra rákeresek,megnézem

Nagyon viharos volt az egész

2017. júl. 15. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Tàvkapcs az sose egyszerű
2017. júl. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!