Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a drágább ajándékokkal miután szakítottatok?
Semmit,megtartom őket. Nem dobom ki,nem viszem le a pincébe/padlásra fel.Exemtől kapott ékszereket eladtam, sosem hordtam őket, mondtam is anno neki ne vegyen mert nem kell,nem fogom hordani.1 plüss párna van,amit tőle kaptam,és mai napig azon alszom.
Azóta xy éve van új párom,ha vele is vége lenne az ő cuccait is megtartanám. Kaptam tőle táskát, pulcsit stb nem fogom azért elrakni mert vége.
amúgy amit ajándékba adsz/kapsz nem illik visszakérni/vissza adni
Nem tudom, mi ez a "szeretetnyelv" faszság, de a helyzet elég egyszerű: ajándék volt, szívesen adta, még akkor, amikor együtt voltatok. Visszakérni szerintem oltári tahóság, visszaadni pedig majdnem akkora, mert nekem azt fejezi ki, hogy a kapcsolat jó, boldog részeinek is visszautasítod az emlékét, mintha azt kívánnád, meg se történ volna. Ha az ajándék folyamatosan erőteljes és kellemetlen érzelmi reakciókat vált ki belőled, akkor megértem, ha inkább elpakolod vagy megszabadulsz tőle, de én ilyenkor sem a visszaadásra gondolnék.
De ha további aggályaid vannak, akkor, mint mindig: beszéljétek meg.
Nézz utána :)
5 szeretetnyelv van és mindenki másmilyen sorrendben "beszéli".
Az én sorrendem:
1. Minőségi idő (Tehát számomra a legfontosabb az együtt töltött idő, az osztatlan figyelem, amikor tényleg csak egymással foglalkozunk)
2.Testi érintés (Nem, nem a szex, hanem az ölelések, simogatások, érintések fontosak)
3. Elismerő szavak (Mert boldoggá tesz ha dícsérnek, elismernek hogy valamiben jó vagyok)
4. Ajándékok (Nem véletlenül a 4.helyen, maximum virágot szeretek kapni és azt is csak szülinapomon, engem az ajándékok feszélyeznek)
5. Szivességek (Abszolút nem várom el senkitől hogy ugráljon nekem, mosogasson vagy vásároljon be helyettem, de persze valakinek ez a fontos)
Ez az 5 szeretetnyelv. A volt páromnak az ajándékok van az első helyen, ezért gondolja hogy én is szeretek ajándékot kapni.
Nem, nem szeretek, mert így érzem magam tőle mint most, nyűg lett az ajándéka. De amíg nem szól hogy kell (szerintem nem tahóság, drága volt...) addig én se szólok...Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!