Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a drágább ajándékokkal miután szakítottatok?
Ebben az esetben megkérdezném a helyedben...
Alapvetően szerintem nem kell visszaadni. Szeretetből adtam én is mindent, és attól még hogy a nagy szerelem elmúlt ott és akkor szívesen adtam és akartam is adni. Nekem pl rosszul esne, ha viaszaadná és neki is ha én.
#13:
ha ismered a szeretetnyelveket akkor meg kellene értened, hogy ő mit is akart kifejezni az ajándékokkal :)
neked mi az elsődleges szeretetnyelved?
#16:
akkor elméletben tudod ugye, hogy ami neked az együtt öltött idő öröme, az neki lehet az ajándékozás öröme, így fejezi ki a szeretetét, nem a pénzen van a hangsúly
amúgy te vettél néha neki valamit, akár apróságot is?
Én vettem az exemnek egy nagyon drága, egyedi karórát, csak külföldön lehetett kapni, és régóta vágyott rá. Speciális volt, beszerezni se volt egyszerű.
Szakítás után sem akartam, hogy vissza adja, azt neki ajándékoztam, és eleve mit kezdtem volna egy férfi karórával? Az ajándék nem "befektetés a nehéz napokra", hogy majd egyszer még visszakérjük és hasznot húzzunk belőle... Szerintem nem illik sem visszakérni, sem visszaadni semmit, amit ajándékba adtunk/kaptunk.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!