Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek, ha valamelyik exetekről megtudnátok, hogy miután szakítottatok meleg/leszbikus "lett" és azonos nemű párjával él együtt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 13:00
1/11 anonim válasza:
Ha csak eljtátsza, hogy az lett, akkor röhögnék egy nagyot, ha tényleg az, akkor örülnék, hogy nem velem volt a gond, amiért szakított.
3/11 anonim válasza:
mi közöm hozzá, hogy utánam mit tesz?
24F
4/11 anonim válasza:
Semmit, már nem az én dolgom és vessetek meg, de egyáltalán nem érdekel, hogy mi van velük azóta.
5/11 anonim válasza:
Örülnék, hogy megtalálta a párját.
6/11 anonim válasza:
Aaz rosszabb, ha beáll utána azonnal apácának/papnak.
Vagy ha címeres prostituált/gigolo lesz a környéken
Vagy ha megcsal.
7/11 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert akkor tudnánk haverkodni :D
8/11 Sunshinedoll válasza:
Semmit, jó neki, hogy végre tud önmaga lenni. Ha nekem meg ehhez az önfelfedezéshez bármi közöm volt, akkor szívesen :D
9/11 anonim válasza:
Először megdöbbennék, de aztán örülnék, hogy megtalálta a boldogságot.
10/11 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem velem volt a baj, és hogy végre fel meri vállalni magát.
Sok meleg kezdi heteró kapcsolatban, mert nem biztos magában, vagy már tudja, hogy meleg, de nem meri felvállalni. Ilyenkor persze rájön, hogy később sem tud beleszeretni a másikba, és nem élvezi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!