Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokszor aludtam együtt a barátnőmmel, az utóbbi időben és valami megváltozott bennem, mi lehet ez?
A barátnőm családi okok miatt sokszor aludt nálam, szinte napi szinten mint barátnő a barátnőnél. Ez rendben is volt jól elvoltunk egymással, filmet néztünk sütöttünk főztünk, minden rendben is volt. De most ahogy megoldott náluk a gond nincs már ennyit itt és nekem nagyon de nagyon hiányzik, hogy nem alszik velem és nem ölelhetem meg alvás előtt. Olyan érzésem van mintha legalább a páromról lenne szó, szinte rosszul vagyok ha nem tudok vele aludni bizonyosabb ideig. Mi lehet ez? Lehetséges, hogy beleszerettem ? Nem tartom magam leszbikusnak soha nem érdekeltek a lányok.
20/l
Igazából annyit kéne tenned, hogy elfogadod, neki is van saját élete és nem rólad szól minden. Most görcsölsz, mert visszasüppedtél a magányos órákba, és attól mert hiányzik, nem leszel törvényszerűen szerelmes, se leszbikus. Ez egy fölösleges gondolat-hadakozás önmagaddal szemben. A baráti szeretet arról szól, hogy gesztusokkal igyekszünk örömet okozni a másiknak, hogy az ő boldogsága minket is feltölthessen. Ez pedig harmóniát eredményez.
Ami mégis mi akadályoz meg benne, hogy a továbbiakban is vele legyél? Attól, hogy több időt tölt el otthon, köztetek nem változott semmi. Ugyanúgy szeretheted, babusgathatod, mint bármikor. Egy lány, különösen a barát vagy a testvér nem csak depis korszakában örül annak, ha kimutatják az érzéseket iránta, ezt tudhatnád.
Ha meg tényleg nem tudod tisztázni magadban az érzéseidet, olvasd el a linkelt kérdésben írt válaszomat, hátha tudok vele segíteni valamit. A lány hasonló problémákkal küszködik, mint te.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!