Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tik ezért szakitanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tik ezért szakitanátok?

Figyelt kérdés
A párom elment multkor az egyik ismerőséhez csaj megmutatni neki vmit mindegy nem ez a lényeg hanem hogy minden jól alakult és egyszercsak zavarba jött mikor mondtam neki hogy maradjon még és elviharzott!

2017. júl. 8. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok és a pàrom férfi mivel hetero vagyok!:)Sztem nincs baj a toronyba hisz ez természetes hogy szólunk a màsiknak ha közbejön vmi nem pedig leszarjuk !A többi csak kifogàs!Nem voltam féltékeny nem is emlitettem neki nem balhéztam csak van az a női megérzés !Egyépként ő szokta megnézni a messengeremet meg kérdezgeti hogy ki nyomul ràm!:)
2017. júl. 10. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Erre gondoltál kedves kérdező?

Ti ezért szakitanátok?

A párom elment múltkor az egyik ismerőséhez (aki csaj) megmutatni neki vmit. Mindegy, nem ez a lényeg. Hanem hogy minden jól alakult (mivel kapcsolatban?), és egyszercsak zavarba jött mikor mondtam neki hogy maradjon még és elviharzott!

"A baj van a toronyban" hozzászólás nem arra utal, h. az a gond, h. féltékeny vagy, vagy szeretnéd tudni, hová viharzik el/ lép le a párod hirtelen, minden szó nélkül, hanem a Te (meg)fogalmazásoddal, a szitu értelmezhetetlen, félreérthető leírásával.

2017. júl. 24. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Az írásjelek (pont, vessző, pontos vessző, gondolatjel, stb.) nem véletlenül vannak kitalálva, nagyon hasznos dolgok.

Vagy nem magyarországi magyar vagy, nem itt jártál iskolába?

2017. júl. 24. 12:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha tudod hogy mire kell vàlaszolni akkor sztem nem azzal kellene foglalkozni hogy baj van a toronyban hanem a kérdéssel !Ez ne zavarjon.:D
2017. júl. 31. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!