Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakított velem barátnőm, mi a véleményetek?
a problémádat miért nem vele beszéled meg?
de mindig korán mész el? és utána azért ugye szoktál vele foglalkozni? tanulj önuralmat és ne csak mindig magadra gondolj azzal, hogy korán mész el!
egyébként lehet kifogásszagú az egész, hogy már van más, de hát erre könnyebb fogni, na mindegy.
nyehehe... jó indok. jobb, mintha azzal jött volna, hogy elrabolták az UFO-k és átprogramozták, vagy megvilágosodott az éjszaka.
(btw a korán elmenetel még lehet gond, de az anyag mennyiségére még egy csaj sem panaszkodott, sőt többségükben jobban szerették, amikor jól karban voltam tartva, és nem tudtam tetőtől talpig beteríteni úgy, hogy még a plafonról is lógott belőle)
Szerintem kicsavartad.
A fő ok az lehet, hogy miután pillanatok alatt elmentél, nem teszel az ő orgazmusáért.
Gondolom azt csak hozzádvágta veszekedés közben, hogy milyen kevés spermád van, de nem akarsz a lényeggel foglalkozni, ezért inkább gyerekesnek állítod be azzal, hogy ezt emeled ki.
Neki is volt annyi orgazmusa, mint neked?
Ha a válasz nem, jogosan szakított. Ha a kettő meg sem közelíti egymást számban, nagyon szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!