Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakított velem barátnőm, mi a véleményetek?
Az időre vonatkozóan nem tudok újat mondani, a többiek már elmondták előttem, a cucc mennyiségével kapcsolatos problémákról viszont van elképzelésem: a fejemben úgy él, hogy ha a párom az aktus végén keveset lő ki, akkor vagy kiverte előtte vagy nem élvezte annyira a dolgot. Egyik opciónak sem örülnék, hosszú távon meg főleg zavarna. De nyilván ez csak az én agyam szüleménye, nem biztos, hogy az exed is ez zavarta.
A rövid aktus nyilván probléma. A cuccod mennyiségéről valójában nem tehetsz, de valljuk be, ha a nőt rendesen kielégíted előtte, nem fogja érdekelni hogy mennyit lőttél ki a végén. Valószínűleg észre sem venné. De itt már azt hiszem, meg is van a probléma forrása. És egy párkapcsolatban élő de kielégítetlen nőnél kevés szomorúbb dolog van, jogos a szakítás és nem szánalmas ezért dobbantani. Te is lépnél, ha nem lenne kielégítő a szexuális életetek számodra.
Ha nem bírod elég ideig vagy nem elég a technikád, hogy neki is orgazmusa legyen, akkor az egy elfogadható indok. Persze lehet rajta javítani, de ő tudja.
A "cucc" mennyisége? Hááát... Van olyan kollégám, aki rendszeresen csalja a barátnőjét, akivel csak hétvégén találkoznak. De csak hétfőn és kedden jár "tévutakon", mert különben a barátnő szintén számonkéri, hogy miért kevés a mennyiség.
Szerintem is érdekes koncepció, de ők tudják.
így van, 2 féle nő van:
- az egyik beszél arról, hogy hogyan jó neki az ágyban
- a másiknak szar a szexuális élete
elég kevés férfi gondolatolvasó, és amikor a csajból egyszer csak kiesik, hogy neki sosem volt jó, akkor nehéz megérteni, hogy a csöpp kis száját miért csak oboázásra használta eddig.
Kérdező, szerintem mindketten éretlenek vagytok még, látszik, ahogyan fogalmazol te is, párod is. Viszont annyit mondhatsz párodnak, hogy azért máskor sokkal elegánsabban beszéljen veled úgy,ahogyan nőhöz méltó.
Te pedig sokkal érettebb nőkkel ismerkedj, akár komoly kapcsolat miatt is, mint éretlen csajokkal.
A szex azért igen csak alapvető része a párkapcsolatnak. A csaj nem élvezte veled a szexet. Inkább nézz magadba, minthogy őt szidod, nehogy a következővel is így járj.
16-oshoz meg az fűzném hozzá, hogy egy jó kapcsolatban nem gond a kommunikáció, ami kell a jó szexhez. De sajnos elég sok ilyen kérdezőféle önérzetes kisfiú van, akiknek nem lehet mondani semmit, mert rögtön halálra vannak sértődve. Az meg rád nézve gáz, hogy gondolatolvasási képességekre lenne szükséged, hogy tudd volt-e a csajodnak orgazmusa vagy sem.
Utolsó: a nők egy része igen kreatív tud lenni annak elhitetésében, hogy ő éppen mennyire élvezi - amíg dúl a szerelem, majd ha elmúlik, akkor kijelenti, hogy sosem volt neki jó.
Csak nézd meg itt a gyk-n hány ilyen kérdés van, hogy X éve (érted ÉVE) vannak együtt de sosincs orgazmusa (gyakran maga sem tudja mi a baj, sokáig tart, minden jónak tűnik)
Hát bakker, nem az első 1-2 alkalom után kellett volna felhozni a párjának, hogy Te Bélának, nem megyek sosem el, bármennyire is jó, csináld így+úgy, adabszurdum, Béci, én sem tudom hogy a jó nekem, kísérletezzünk már egy kicsit.
Na nem, a nők egy része inkább eljátssza milyen jó neki, aztán 3 év után töpreng, hogy hogyan is kellene ezzel a párja elé állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!