Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instagram és az ex, mit tegyek?
Aki szerint óvodás kérdés bármi, ami a közösségi oldalakkal kapcsolatos, annak most mondom, hogy kattintson az x-re rögtön! :D
Huszonévesek vagyunk mindketten, én vagyok a lány. Exemmel még tavaly ért véget a kapcsolat, de év elejéig ment a huzavona (közeledési, békülési kísérletek főleg az ő részéről, satöbbisatöbbi).
Aztán rá kb. 4 hétre, hogy én megmondtam neki, ne erőltessük, lett valakije. Akkor szépen ki is követett instagramról. Azóta párszor beszélgettünk csak facebookon, semleges dolgokról.
Változó, milyen gyakran használom az instát, utóbbi időben picit pihentettem a dolgot, viszont a múlt héten kitettem instastory-ba egy képet. Aki járatos arra, tudja, hogy a posztoló láthatja, ki nézte meg az adott képet. Hát, mit ad Isten, a megtekintők közt felbukkant exem neve. Jó, gondoltam, biztos kommenteltem valakihez, akit ő is követ, meglátta a nevem, rákattintott, bumm, van ilyen.
Na igen, csak a rá következő napokban is minden nap látta, amit kitettem... Ergo: minden nap rákeresett az oldalamra ezért, hogy megnézze, kitettem-e valamit. (Ez kb. egy hete tart.) Más magyarázat nincs, nem hiszem, hogy ajánlásokba kidobna mindennap az instagram.
Lehet, sokaknak ez baromi gyerekes probléma és nyilván nem ez a legnagyobb bajom jelenleg az életemben, de elgondolkoztam: mennyire normális az, hogy miközben párkapcsolata van, napi szinten az exe profiljára keres rá? Úgy, hogy nyilván tisztában van vele, hogy ezt én is látom?
Megint más dolognak tartom, hogy néha kíváncsiságból esetleg ránézünk a volt szerelmeink adatlapjára, mi van azóta velük, de napi szinten érdekesnek tartom... A baj az, hogy azóta többször is vele álmodtam, illetve szoktam ezen agyalni, mire jó ez neki, vagy mit akar ezzel elérni.
Ha lenne valakim és ezt csinálná az exével, biztos baromi rosszul esne.
Nekem a kíváncsiság nem elég ok erre. Én nem lesegetnék valakit napi szinten, főleg nem a volt szerelmemet, úgy, hogy azt ő is lássa.
Érdekelne, hogy aki szerint nem bődületes hülyeség ezen agyalni, mit gondol erről. Vajon van valami célja ezzel, vagy csak ennyire unatkozik? Engem valahol szórakoztat és dühít is az egész, lehet, inkább nem is teszek ki semmit ezentúl, mert nem tartom ezt egészségesnek (nyilván azt sem, amit belőlem kivált ez az egész).
Én nem nézegetném őt így, csak akkor, ha hiányozna, vagy ha fel akarnám magamra hívni a figyelmet, dehát az én vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat, igazából ha valami negatív hozzászólás érkezik, az sem fog megrendíteni, én igenis "komolyan veszem" a közösségi platformokat, mert szerintem itt is látszik, mennyire eltorzultak az emberi kapcsolatokhoz való viszonyulásunk, illetve hogy mindenkinek van egy sajátos "etikettje", amik nem feltétlen vágnak egybe.
Kedves utolsó kommentelő:
Ha csak simán posztolsz egy képet, azt sehogy. A kezdőlapod felső sorában található "köröcskéknél" viszont - a story-nál kiírja, ki nézte meg. Pár másodpercig látod ugye az adott képet/videót, ha ráböksz. Ha te teszel ki ilyet, egy napig él, utána eltűnik, addig sorrendben látod a megtekintőket.
#12: Erre már én is gondoltam, de ahogy az #13 is mondja, ezzel tudná, hogy engem igenis érdekel, hogy nézeget. Azzal nyilván tisztában van, hogy látom, hiszen rengeteg alkalomról van szó. :D Mégis, valahogy úgy szeretném kiugrasztani a nyulat a bokorból, hogy ne tudja, hogy engem megérint ez a dolog. (Egyébként én őt soha nem nézem meg, semmilyen felületen már hosszú hónapok óta.)
#14: Igen, kb. az első öt alkalommal én is erre gondoltam, de június óta minden hétköznap lejátszódik ez a dolog, szóval azóta elvetettem ezt az opciót. :)
#15: Az durva... :D Nekem eszembe sem jutna ilyen. Mondjuk fura, hogy nem esik le nekik, hogy ki vagy. Én online is nagyon könnyen "azonosítok be" embereket, akiket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!