Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerelem után barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem után barátság?

Figyelt kérdés

1 hete szakítottunk a párommal, mondjuk nem voltunk sokáig együtt.. de előtte 2 hónapig ismerkedtünk.

Szakított velem, mert már nem szeret úgy, ahogy az elején, és csak barátilag tekint rám.

Eközben nekem szétszakad a szívem..

írt nekem tegnap, hogy nem szretné ha megszakadna közöttünk a kapcsolat, ő szeretné folytatni barátilag, gondoljam át.

Ma megint rámírt, hogy mikor mennek a szüleim nyaralni, mert ha nem lesznek itthon, szívesen átjön és segít bármiben (főzni, mosni stb.).

Lényegében tanácsra lenne szükségem, hogy megpróbáljam e vele barátilag ezt a dolgot, vagy ne?

Van értelme?

Sajnos én még szeretem, nem tudnám szerintem úgy kezelni, mint egy barát.

2017. júl. 2. 20:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A vége kicsit kusza lett, tehát EGYENLŐRE nem tudom úgy kezelni. Szerintetek megpróbálkozzak vele később, vagy nincs értelme?
2017. júl. 2. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Pokoli sz**ar lesz neked.

Nagyon nehéz lesz azt megállnod, mivel te még ugyanúgy szereted őt, hogy ne érhess úgy hozzá, hogy ne csókolhasd meg ésatöbbi, ő valószínűleg ezt sokkal lazábban kezeli mert valószínűleg ez a vágy már nincs meg benne.

Neked csak sokkal de sokkal nehezebb lesz azután a nap után. amíg te nem tudsz tullépni rajta olyan szinten, hogy számodra is már közömbös a testiségeket illően addig nagyon nehéz lesz neked, ha találkozgattok.

2017. júl. 2. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne talalkozz vele amig tul nem teszed magad rajta, mert csak szenvedni fogsz. Ezt neki is megkellene ertenie.
2017. júl. 2. 20:47
 4/13 A legrosszabb ***** válasza:
A szerelem utáni barátságban kizárólag akkor hiszek, ha a partnerek valójában nem is szerették szívből igazán egymást. Egyik volt barátnőmmel sem tudnám elképzelni a bratyizást, viszont ha per pillanat lenne barátnőm és szakítanánk, felőlem megmaradhatnánk egymásnak akár havernak is, ugyanis egy ideje semmilyen emberi kapcsolatba nem vagyok képes magam beleélni, főleg nővel. Szóval embere és ember érettsége válogatja, ki hogy áll hozzá.
2017. júl. 2. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Tegnap amikor rámírt, hogy legyünk barátok, megírtam neki, hogy adjon egy kis időt, ő is gondolja át ezt az egészet, hogy biztos szeretné e.

Azt mondta rendben, majd később írt, hogy nagyon fájna neki, ha nemet mondanék, de nem erőltet, de ad időt.

Erre reggel ír, hogy mikor mennek a szüleim nyaralni, mert eljön és bármiben segítene.

2017. júl. 2. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
NE ÁLLJ VELE SZÓBA! Soha! Nem voltál neki elég fontos, eldobott magától, mint egy rongyot. Most meg játékbabábak néz, akivel akkor játszik, amikor neki kedve tartja. 1 hete nem volt szex, üres lesz a lakás, és te elhiszed, hogy főzni akar segíteni. Meg akar dugni, ki akar használni! Rosszabb esetben kibékültök, és csak akkor dobbant újra, ha talált másik nőt. Ne engedd! Teljesen tűnj el az életéből!
2017. júl. 2. 20:55
 7/13 A kérdező kommentje:
ő a lány, ezt kihagytam, bocsánat. :)
2017. júl. 2. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Tökmindegy. Bármilyen furcsa, a nők is vágynak a szexre. Dugócimborának még jò vagy, vagy esetleg lelki szemetesládának. Végighlgathatod majd pár hónap múlva, hogy mit művel vele egy másik férfi. Fincsi lesz. Ne fogadd el ezt a barátság mellébeszélèst! Döntse el a hölgy, hogy akar-e téged vagy nem. Talonban ne maradjál! 6os voltam.
2017. júl. 2. 21:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne menj bele! Neked borzalmas lesz. Tudom miről beszélek. 3 hónapja szakított velem a volt párom, háromszor találkoztunk azóta. Nem volt piskóta. Én abból két alkalommal sírva jöttem haza. Egyszer kibírtam hazáig.

Semmi értelme próbálkozni, mert te nem tudsz rá barátként tekinteni, és csak szenvedni fogsz. Csak arra vágynál, hogy megöleld, megcsókold és hasonlók. Mi ugye 3 hónapja szakítottunk, 2 hete találkoztam vele utoljára és még akkor is arra vágytam, hogy megcsókolhassam. Baromi szánalmasan viselkedtem, konkrétan szerelmet vallottam neki. Kb a falnak is mondhattam volna.

Szóval kíméld meg magad a még nagyobb csalódástól. Mert más úgysem sülne ki belőle.

22L

2017. júl. 2. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne menj bele, semmi értelme... magadat szívatod, ő meg tudat alatt élvezi, hogy valaki érte epekedik.
2017. júl. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!