Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem után barátság?
1 hete szakítottunk a párommal, mondjuk nem voltunk sokáig együtt.. de előtte 2 hónapig ismerkedtünk.
Szakított velem, mert már nem szeret úgy, ahogy az elején, és csak barátilag tekint rám.
Eközben nekem szétszakad a szívem..
írt nekem tegnap, hogy nem szretné ha megszakadna közöttünk a kapcsolat, ő szeretné folytatni barátilag, gondoljam át.
Ma megint rámírt, hogy mikor mennek a szüleim nyaralni, mert ha nem lesznek itthon, szívesen átjön és segít bármiben (főzni, mosni stb.).
Lényegében tanácsra lenne szükségem, hogy megpróbáljam e vele barátilag ezt a dolgot, vagy ne?
Van értelme?
Sajnos én még szeretem, nem tudnám szerintem úgy kezelni, mint egy barát.
Őszintén?
Pokoli sz**ar lesz neked.
Nagyon nehéz lesz azt megállnod, mivel te még ugyanúgy szereted őt, hogy ne érhess úgy hozzá, hogy ne csókolhasd meg ésatöbbi, ő valószínűleg ezt sokkal lazábban kezeli mert valószínűleg ez a vágy már nincs meg benne.
Neked csak sokkal de sokkal nehezebb lesz azután a nap után. amíg te nem tudsz tullépni rajta olyan szinten, hogy számodra is már közömbös a testiségeket illően addig nagyon nehéz lesz neked, ha találkozgattok.
Tegnap amikor rámírt, hogy legyünk barátok, megírtam neki, hogy adjon egy kis időt, ő is gondolja át ezt az egészet, hogy biztos szeretné e.
Azt mondta rendben, majd később írt, hogy nagyon fájna neki, ha nemet mondanék, de nem erőltet, de ad időt.
Erre reggel ír, hogy mikor mennek a szüleim nyaralni, mert eljön és bármiben segítene.
Ne menj bele! Neked borzalmas lesz. Tudom miről beszélek. 3 hónapja szakított velem a volt párom, háromszor találkoztunk azóta. Nem volt piskóta. Én abból két alkalommal sírva jöttem haza. Egyszer kibírtam hazáig.
Semmi értelme próbálkozni, mert te nem tudsz rá barátként tekinteni, és csak szenvedni fogsz. Csak arra vágynál, hogy megöleld, megcsókold és hasonlók. Mi ugye 3 hónapja szakítottunk, 2 hete találkoztam vele utoljára és még akkor is arra vágytam, hogy megcsókolhassam. Baromi szánalmasan viselkedtem, konkrétan szerelmet vallottam neki. Kb a falnak is mondhattam volna.
Szóval kíméld meg magad a még nagyobb csalódástól. Mert más úgysem sülne ki belőle.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!