Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiányzik a volt pasim, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a volt pasim, mint fiúhaver. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig nagyon jó haverság volt köztünk, aztán megpróbáltunk összejönni, de sajnos nem sikerült. Nem egyeztek az igényeink. Körülbelül két hete kidobtam, mert nem foglalkozott velem, még facebookról is töröltem. Én elkezdtem iránta többet érezni, ő meg nem. Viszont eszméletlenül hiányzik, mint haver. Tudom, most már egy életre megtanultam, hogy fiúhaverral nem kezdünk. Hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot újra, úgy, hogy nehogy azt higgye nyomulok rá. Érdemes egyáltalán?

Férfiak ilyen esetben ti hogy reagálnátok?

Mindkét nem válaszát szívesen fogadom. Én 28N Ő 30F.

2017. ápr. 28. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

"Férfiak ilyen esetben ti hogy reagálnátok? "

Elküldenélek melegebb éghajlatra :)

2017. ápr. 28. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb ugyanezt megírni neki?
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Maradj veszteg. Semmi értelme nem lenne ennek.
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Sehogy. Ezt elkúrtad. Sokan froclizásnak vennék, ha nekiállnál így "barátkozni" vele. Meg minek is? Mert neked éppen így a jó? Aztán, ha megunod akkor lehet menni?

Az emberek nem a személyes játékaid.

2017. ápr. 28. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Én komolyabbat szerettem volna, ő meg csak q*rni, ezért muszáj volt kiraknom, mint pasit.
2017. ápr. 28. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, ezt eltoltátok. Keress helyette más havert.
2017. ápr. 28. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

semmi értelme ennek.

és ez öncsalás.

szíved mélyén te is tudod, h. ez a "legyünk csak haverok!" szöveg számodra ürügy, h. a közelébe legyél, mert szerelmes vagy belé, de ő csak baszni akart.

minek kínoznád magad?

még nehezebb lenne elfelejteni, te úgysem tudnál már csak haverként tekinteni rá, plusz meg is aláznád magad.

hagyd őt békén!

2017. ápr. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!