Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, ismét hiányzik. Miért van ez?
Azt gondold át, hogy az hiányzik, hogy legyen valakid, tehát csak megszokásból hiányzik, vagy ez valódi hiányérzet, hogy neked igenis Ő hiányzik.
Ha az első eset, akkor majd elmúlik, ha a második, akkor gondolom hibáztál, és most jössz rá, hogy mennyire jó volt vele.
..én is így voltam jópár hétig. Újra is kezdtük számtalanszor..nem ment, ..
én most kétfázisos szakításon vagyok "túl"..ma reggel dobott. És fogsz még különbül is érezni /gyászfolyamatnál nézd!!/, összevissza, mérges is leszel, a pasik vannak így állítólag hogy először örülnek aztán hiányzik állítólag ez tipikus férfitulajdonság:)
Nyugi innentől csak felfelé lesz! és ahol egy ajtó bezárul ott nyílik egy másik..! /ha nagyon nem bírod írhatsz mi már 6x szakítottunk..kétszer padlóra küldött../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!