Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisnak mondhatò, hogy ezek után hiányzik? Talán csak az hiányzik hogy valaki mellettem legyen?
Szakìtottam a párommal több mint 2 hete. Van olyan nap amikor jòl bìrom a hiányát de van amikor eléggé nehezen. pl az esték elég maganyosan és hiánnyal telik. Normális ez még? Szeretem de nem működött a kapcsolatunk. Elvoltunk egymás mellett, ritkán találkoztunk a munkánk miatt. Nem olyan volt mint aminek igazan lennie kellett volna. Baj az is hogy nem az a férfi aki a szavak és tettek embere inkább csak tudta hogy ùgy is lesz valami. Én elég gátlásos lány vagyok amin pròbált segìteni hogy megnyìljak. Talán ez is vezetett ahhoz hogy szétmenjünk. Fél évet voltunk együtt szexre nem került sor. Hiszen kellett nekem ajhoz idő hogy feloldòdjak mikor épp nálam vagy nála voltunk. Sokszor bántott más dolgokkal és a lelkemet sokszor teljesen összetörte. Végül elmondtam neki hiszen ezek miatt kezdtem ellökni magamtòl.
Ìgy utòlag az is bennem volt,hogy hiába bántott legalább talál valakit aki kielégìti. 20 éves vagyok.
Ha úgy érzed, hogy bárkitől megkaphatnád mindazt amire most szükséged van, akkor csak szimplán magányos vagy. Aki személyhez kapcsolja az érzést az egy jó ideig nem keres más partnert, mert még nem tud elvonatkoztatni, nem tud más személyre odafigyelni, önkéntelenül is a volt párját keresi mindenkiben.
Úgy vélem, hogy a volt partnered megpróbálta a jeget feloldani, nem ment neki(fél év nem kevés idő), feladta és továbblépett. A gátlásosság belülről fakad, csak olyan partnernek fogsz megnyílni akiben megbízol, akit nem csak úgy elfogadsz hanem szívből szeretni fogsz...ezt ki kell várnod.
Az utolsó mondatodban leírtad a lényeget, egy kapcsolat vége a búcsúzásról szól, elfogadod azt, hogy a továbbiakban már nem gondoskodhatsz a szerelmedről és hagyod hogy másnál keresse a boldogságot. Eleresztettétek egymást, itt az ideje tovább lépni és nem a múlton rágódni.
A ragaszkodás hiányzik.
Olyan helyzetben vagy, mint a csecsemő, akit elszakítanak anyjától, az egyetlen biztonságos ponttól az életében.
Meg kell találnod ezt a biztonságos pontot saját magadban! :)
Ezt nagyon könnyű mondani.
Tud ajánlani koncepciót is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!