Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan bocsájtsak meg magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsájtsak meg magamnak?

Figyelt kérdés

Huszas éveink elején jöttünk össze,5évet voltunk együtt.Rengeteg bensőséges pillanatunk volt,igazi nagy szerelem és szeretet.De sajnos rengeteget hibàztunk,nagyon rossz dolgokat ki tudtunk hozni egymàsból,de én úgy érzem nagyon pszchio tudtam vele lenni.Végül kidobott,sokat sírtam utàna,könyörögtem,aztàn kattant valami,ràjöttem,hogy hiàba szeretem nagyon mélyen ezt màr nem lehetne rendbe hozni,túl sok esélyt eljàtszottunk.Ha érettebbek lettünk volna tökéletes lett volna minden.

Nem sok idő telt el a szakítàs óta,nekem màr nem hiànyzik,nem akarnék tőle semmit még baràtsàgot sem(köszönőviszony megvan,meg pàr mondat rendesen,kultúràltan pedig csúnyàn vàltunk el).

De annyira bűntudatom van.Làtom rajta hogy iszonyatosan padlón van.Soha nem gondoltam hogy egy emberrel ilyen leszek,hogy tönkre teszem.És ez fàj,még akkor is ha tudom mindketten hibàztunk.

Én rengeteget tanultam belőle,azóta màssal randizok is....de nem múlik az érzés hogy sajnàlom őt amiért padlón van.

2017. jún. 27. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, az idő fogja ezt megoldani, biztosan könnyebb lesz számára is egy idő után. Amúgy biztos vagyok benne, hogy mindketten csak profitálni fogtok abból, hogy végül elváltak az útjaitok. Mi hasonlóan voltunk az előző kapcsolatomban, csak mi tiniként jöttünk össze, ami még inkább nehezítette az egészet. Együtt nőttünk fel, nagyon szerelmesek voltunk, de egy idő után nem működött a dolog (most mindegy, hogy miért). Viszont mindketten sokat tanultunk belőle, és utána érdekesmód mindketten rátaláltunk arra a személyre, akivel elköteleződtünk. Kellett a mi kapcsolatunk ahhoz, hogy készen álljunk arra, ami utána következett.

Nem gondolom, hogy bűntudatot kellene érezned.

2017. jún. 27. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom,érzem hogy igaz amit mondasz.Azért van ez bennem mert a szörnyű dolgai ellenére(amiket sokszor én hoztam ki belőle és fordítva) nem rossz ember,sőt a legjobb szívű akit ismerek.

Remélem tényleg elmúlik ez

2017. jún. 27. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ő dobott ki téged. Hiába kèrlelted, nem fogadott vissza. Akkor annyira nagyon mégsem szerethetett. Engem innentől nagyon nem érdekelne, hogy padlón van-e vagy épp a világ legboldogabb embere.
2017. jún. 27. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek a nehéz szituk. Dumàljatok.
2017. jún. 28. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj ez az én véleményem de szerintem egy utolsó közös elmélyülést adjatok magatoknak, vagy menjetek el valami kinti helyre ahol lehet dumálni, egyetek egy fagyit. Beszéljétek át a régi sérelmeket, hogy mit hogyan éltetek meg és válljatok el újra békében, könnyebb lesz mindkettőtöknek
2017. jún. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!