Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy 1-2 alkalomra bármilyen lányt el tudok magamnak képzelni, de hosszú távra csak alacsony, nagymellű lányt?
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 08:28
2/7 anonim válasza:
Majd ha túllépsz a felszínességen.
3/7 anonim válasza:
Miért lenne felszínes attól, hogy alacsony és nagymellű lányt akar. Neki ez a preferenciája. Másnak meg más. Mondom ezt nőként...
4/7 anonim válasza:
Jó, tegyük fel, más is fontos neki, de itt csak erre tért ki, és ha ez első helyen szerepel, és ennél fontosabb tulajdonságok megfelelése esetén sem tud adott esetben kivételt tenni, ha a leányzó ennek nem felel meg, akkor az felszínesség.
5/7 anonim válasza:
Talán ezért "lehet az", mert ez az ízlésed. Én meg mindig azt hajtogattam, hogy alacsony, szőke hajú a vágyam, erre most egy magas, fekete hajú lány nevét írtam bele egy fába.
7/7 anonim válasza:
Itt egy 165 centis csaj D kosarakkal,ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!