Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek milyen érzés volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen érzés volt, mikor megtudtátok, hogy az exbarátotoknak már van valakije, miközben ti még alig léptetek túl? L/23

Figyelt kérdés

2017. jún. 27. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy biztos, az excsajom ebben a szituban teljesen " megőrült", hetente többször sírva hívogatott, pedig a szakításunk után 3 hónappal lett új párom....
2017. jún. 27. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne rágódj azon ami elmúlt, lépj tovább.

Ne foglalkozz vele, mit csinál. A saját életedre koncentrálj. Sportolj, járj társaságba.

2017. jún. 27. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Amikor az első komolyabb pasim dobott a szülinapomon, majd egy hét múlva kiderült, hogy új nője van, már meg sem lepődtem. Tulajdonképpen inkább leértékelődött a szememben tőle és közönyösebb lettem emiatt.

A másik, akivel később összejöttem, na neki meg már azalatt is volt másik nője, hogy velem járt, szóval ott megint nem később sokkolt az esemény.

A harmadik esetben én találtam hamarabb új párt, szóval ott nem tudom.

2017. jún. 27. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
abban a pillanatban, amikor megtudtam, úgy éreztem ott helyben meghalok. rosszabb volt, mint maga a szakítás. két éves kapcsolat után két hónapra hatalmas, új szerelem.... azóta eltelt 8 hónap. ők még mindig együtt vannak, én még mindig egyedül. :) nekem az segített, hogy tudtam, a másik lánnyal pont ugyanazt csinálja, mint velem, szoval tulajdonképpen én vagyok a nyerő pozícióba. :D mostanra már teljesen hidegen hagy a dolog. fel a fejjel!
2017. jún. 29. 07:25
 5/7 bribri1986 válasza:
Nagyon rossz,de akkor te is tedd ezt!!Én kapcsolatfüggő vagyok,ezért csak úgy tudtam továbblépni ha új kapcsolatot kezdtem!!
2017. júl. 1. 13:21
 6/7 anonim válasza:
Az egyedül lét elég gyilkos tud lenni szakítás után, nekem a barátok és a töménytelen mennyiségű sport hozott helyre az első komoly szakítás után. Ugyan olyan cipőben jártam mint te. Amikor elkezdtem változni a sport által, nem én kerestem, hanem engem találtak meg az új kapcsolatok. Az önt az emberbe egy jó adag önbizalmat. Barátok-sport. :)
2017. júl. 2. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ötlet, hogy csatlakozz hozzájuk és hármasban szeretkezzetek. Nekünk nagyon bevált. Aztán mióta új barátom lett, négyesben csináljuk és bátran mondhatom, hogy mindannyian nagyon élvezzük. Sokkal jobb, mint féltékenykedni és a többi elavult butasággal foglalkozni.
2017. júl. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!