Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni nála hogy hiányozzak neki?
"néha azt érzem hogy hiányzok neki néha meg szó szerint leírja hogy nem"
Wishful thinking szóról hallottál már? Ha nem, akkor keress rá, és megérted.
az attól függ he te mit akarsz!
ha visszaszerezni, akkor vagy hajts rá, vagy légy kicsit elérhetetlen!
ha elengedni, akk csak tőmondatokban válaszolj neki, vagy egyáltalán ne.
Szia! Erre nincs egyetemes recept. Az első exemmel eleinte beszèltem, majd egy ideig nem kerestem, mert elegem volt abbòl, hogy megalàzkodom. Majd egyszer megjelent, bèkülni akart. Màsik exemet eleve nem kerestem, azòta sem hiànyzom neki. Talàlkoztam màr vele azòta, egyszer meg is beszèltük a dolgokat, igaz konkrèt vàlaszt nem kaptam tőle...plusz szerettem volna, ha elmondja, hogy màr nem szeret, de nem tette meg.
A legjobb az lesz, ha talàlkozol a lànnyal, ès megbeszèltek mindent. Lehetőleg varrjàrtok el az összes szàlat vagy bèküljetek ki, de ne hagyd, hogy kètsègeid maradjanak, mert addig nem tudsz tovàbblèpni. Fàjdalmas lesz ha az arcodba vàgja, hogy nem akar veled lenni, de legalàbb nem fogsz remènykedni. Èn mèg mindig remènykedek, mivel nem mondta, hogy nem szeret, nem hiànyzok neki. Ezt ne hagyd, mert csak magadat teszed tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!