Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy kicsit jobban hiányozzak a barátomnak?
Szeret, mondja is és tudom is, de az a fajta srác, aki szeret egyedül lenni és kell neki a nagyobb személyes tér.
Ezt teljesen megértem, sosem nyaggatom, nem írogatok neki egyfolytában, de azért jó lenne ha érezném, hogy néha hiányzom neki... hogy tudnám ezt elérni?
De ha meg szó nélkül eltűnök napokra és nem tud elérni, akkor azt fogja gondolni, hogy nem szeretem.
Vagy ha elmondom utána, hogy azért tűntem el, hogy hiányozzak neki, akkor az úgy elég ciki, nem?
Hogy csináljam az eltűnést?
Teljesen kivagyok az ilyen viselkedéstől, még jo h meleg vagyok és értelmes párom van aki nem rinyál nekem, ez a legkiboritóbb. Mi tudjuk h hiányzunk egymásnak, hisz 107km van köztünk!!!! Én mit mondjak???? Nem mondom neki 5 percenként h hiányzol szeretlek stb. És ő se. Tudjuk, ahogy meglátjuk egymást kamon illetve élőbe. Mellesleg 5 éves kapcsolat. Én 18 vagyok, ő meg 22 :D
Kicsitbízz a párodban, meg magadban. Ha valakinek nincs önbizalma azt megérezni. Szal hajrá!!!!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!