Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ebben az esetben ki szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ki szakított kivel?

Figyelt kérdés
Adott egy kapcsolat. A fiú jön a lányhoz. A lánynak már elege van a fiúból idegesíti őz az életstílusa meg minden. A fiú megérkezik át akarja ölelni a lányt a lány elhúzódik és elkezd vele veszekedni meg mondja hogy szakítani akar tűnjön innen a fiú. A fiú egy darabig hallgatja magyarázkodik a lánynak de egy ponton megsértődik hogy jó akkor elmegy. A lány próbálja marasztalni a fiú marad. Majd újra elkezdi a lány szapulni. A fiú fogja magát és megy. A lány utólag bánja egy kicsit de tudja hogy nem illettek össze és nagyon idegesítette már a fiú. A fiú szóba se áll vele. Ki szakított kivel?
2017. jún. 7. 17:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem őz hanem őt. :)
2017. jún. 7. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt sem tudjátok eldönteni, akkor ez biztos, hogy felnőtt párkapcsolat kategória?
2017. jún. 7. 17:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.
2017. jún. 7. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak a lány azt mondja ő szakított a fiú meg azt hogy ő. Én egy közös ismerős vagyok. Kiváncsi vagyok kívülálló hogy látja.
2017. jún. 7. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez még mindig nem a tini kategória.. Elvileg a lány szakított, de ebben a szituációban édesmindegy.

alapjáraton elítélem az erőszakot de basszus a történetben szereplő hisztis, játszmázós ostoba tyúknak lekevernék párat, ezt nőként írom.

2017. jún. 7. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tinik. A lány 22 a fiú 26 éves. A fiú sok okot adott de nem akarom részletezni. És hosszú kapcsolat volt viszonylag. 5 éves.
2017. jún. 7. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentősége nincs.Nézőpont kérdése. Én úgy mondanám, hogy szakítottak egymással.
2017. jún. 7. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy ténylegesen ki szakított kivel?

Szétmentek, és most mindkettő büszkeségét sértené beismerni, hogy őt dobták ki.

(btw, az életkoruktól függetlenül a kérdés akkora tini mint idebuda)

2017. jún. 7. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Ki szakitott kivel?Azt nem tudom...

De,hogy a nőnek adtam volna egy istenes pofont az 100%...

Pedig még soha életemben még csak nem is kiabáltam nővel!!!!!

2017. jún. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!