Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 3 éve vagyunk illetve csak voltunk együtt. Szerintem ez olyan szerelem ami csak egyszer adódik meg egy ember életében. Mindkettőnk részéről éreztem ezt. 3 napja viszont nagyon csúnyán összevesztünk, (nem részletezném hogy mi miatt mert rengeteg előzménye van és nagon hosszú lenne), de a lényeg hogy olyanokat vágtunk egymás fejéhez hogy hú..és az utolsó telefonbeszélgetésünk annyiból állt (csak annyi kiegszítést, hogy jövőre Írországba költözik), hogy mondtam neki, hogy remélem megtalálja kint amit keres. Erre ő annyit felelt hogy: "én is. jóéjszakát". És azóta nem beszéltünk. Nagyon nehezen viselem ezt, nem borultam még ki, de szerintem azért, mert nem tudom felfogni hogy vége van. ha egyáltalán vége van. De olyan jogtalanul olyan csúnyákat mondott nekem, hogy örjöngeni tudnék mérgemben.De ezt valahogy k$va idegesítő módon legyőzi azt, hogy mindennél jobban szeretem. És nem tudom ezt elfogadni. Annyira felhívnám....de van bennem egy kényszer hogy ne tegyem, mert azzal megaláznám magam, és (lehet hogy ez tipikusan női berögződés sajnos) úgy érezné hogy visszakönyörgöm magam az életébe. De legszívesebben ezt csinálnám, nem érdekel mennyire megalázó. de van egy hang mi azt súgja hogy: NE TEDD! de nem bírom így..kikészít hogy nem érdekli mi van velem, nem keres, nem ír, nem hív..és egyre inkább úgy érzem össze fogok omlani a fájdalomtól. ő volt a támaszom, az egyetlen igaz barátom, és minden módon szeretem ahogyan egy embert lehetséges szeretni. Szerintetek?

2017. máj. 29. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja,szerintem is.
2017. máj. 29. 19:08
 2/6 1112 ***** válasza:
Szerintem ebből már nem lesz semmi, ha sértegetett, már nem törődik veled, nem érdekled, ő már továbblépett szerintem. Igyál orbáncfű-citromfű -tea kombót. Talán lehetséges, hogy ismerkedned kéne, esetleg picit csetelgetni valakivel, vagy egy óriási fórumon dumálni, nem csak egy személlyel, többel is egyszerre. De amúgy én nem tudom ezeket.
2017. máj. 29. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Az elsőnek: foglald el magad

Második: köszi a választ!

2017. máj. 29. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a büszkeség fontosabb, mint a békülés, akkor nem éri meg futni utána. Ha ő lenne életed szerelme, akkor nem érdekelne, hogy külső szemlélőnek megalázkodás meg könyörgés, ha megbeszélni akarod a dolgokat - neked nem lenne az, neki nem lenne az.

Ha valóban könyörögni kell, akkor megint csak nincs értelme.

2017. máj. 29. 22:14
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Könyörögni valóban nem érdemes, de én amondó vagyok, hogy ha valaki valakitől akar valamit, akkor tegyen is érte, nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni, veszteni valód nincs.
2017. máj. 30. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretne akkor nem igy viselkedne ő menne utànad !Az régen rossz ha az eszére hallgat mert akkor màr egy pasi nem szerelmes!
2017. jún. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!