Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Nem bunkóságból mondom...
Most még túl fiatal hozzád a lány, szerintem több pasival is kiakarja próbálni...
A nagy szerelem pedig: az első "igazit" nehéz elengedni, ez mindig így volt és így is lesz. De egy kapcsolatba, ahol a felek már egyszer szétmentek, második próbánál a kapcsolatok 1-2%-a tud javulást mutatni és együtt maradnak a felek.
Próbálj kicsit az eszeddel gondolkozni és tedd félre az érzelmeket. Ha szinte azonnal szerzett egy másik pasit, mennyire lehettél neki fontos?
Két hónapot jártunk a barátnőmmel, fiatalok voltunk. Majd egy évig nem volt semmi.aztán megint egymásra találtunk. Nem egy ember mondta, amit az egyik válaszoló is, hogy ha valami egyszer nem működött, az másodszorra, harmadszorra se fog. Gondoltam, a mi esetünkben másképp lesz. Na persze... engedtem a kísértésnek és összejöttünk megint. Szép volt, nagyrészt jó volt, mindketten változtunk valamennyit egymáshoz, 2,5 év után szakítottunk. Nem passzoltunk egymáshoz. Szóval igaz volt a mondás, miszerint ami elsőre nem jó, az másodszorra se lesz.
Most azt kívánnám, bár ne jöttünk volna össze másodszor. Jó volt, de szakítással végződött, józan ésszel nézve már akkor egyértelmű volt mikor összejöttünk. Ennyi. Ha egyszer szakítottatok, nincs értelme újra próbálkozni. Jó eséllyel nem fog menni, és csak egymás idejét raboljátok.
A féltékenység meg a bizalom hiányának a jele, és egy önző tulajdonság. Jó, ha nagyon gyorsan leszoksz róla. Egy lány sem fog akarni hosszútávon veled maradni, ha érezni fogja, hogy nem bízol benne. És márpedig érezni fogja, ha állandóan faggatni fogod hogy hova megy, kivel megy stb.
Én azt tanácsolom, hogy hagyd a lányt a fenébe, felesleges erőltetni, meg felszítani a dolgokat köztetek, így is-úgy is egy vége lesz ennek, csak neked lesz rosszabb ha most felfrissíted a dolgokat aztán megint szenvedsz majd, mert nem működik. 3 hónapig mással volt, itt a tökéletes alkalom h elengedd és ezután se jöjjetek össze újra, tedd túl magad rajta és a helyetekben a ritka találkozgatást is kerülném. A szexre összejárást is felejtsd el, mert nincs értelme ilyen körülmények között, ugyanis köztetek nem csak szexről van szó, nem megy érzelmek nélkül és csak egymás idejét huzzátok vele, nem tudtok így egymástól elszakadni. Teljes kapcsolatmegszakítás jó hosszú időre, ez az egyetlen út, túl leszel rajta és majd lesz más barátnőd idővel akivel jobban működhet.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!