Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

17 éves fiú vagyok, a

nagybátyámnál dolgozom nem sok pénzért, mivel hogy nem vagyok még 18, de nem ez a lényeg.

Hanem, hogy nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 200.000Ft-ot. Ebből a pénzből vettem 2 hete a barátnőmnek egy nyakláncot. Azért gondoltam, hogy ennyi pénzért veszek neki ajándékot,mert elég régóta voltunk együtt és azt hittem, hogy így is marad, de sajnos egy hete szakított velem.

És eszembe jutott ez a nyaklánc, hogy illetlenség lenne vissza kérni vagy nem.

Természetesen a szakítás is nagyon fáj, de gyötör ez a gondolat, hogy egy olyan lányra költöttem egy csomó pénz aki nem is szeret engem.

Abban kérek tőletek segítséget, hogy mi lenne a helyes döntés vissza kérjem tőle vagy nem.

2017. jún. 5. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kérd vissza. sztem neki kellene szégyelnie magát h magától nem adta vissza
2017. jún. 6. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!