Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Felemészt a féltékenység és nagyon hiányzik!
Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szakit..
Tegnap nem beszéltünk egyáltalán, aztán nem bírtam megállni, ma felhívtam, hogy mi újság vele. Próbáltam vidám, kedves lenni.Mondta, hogy semmi különös, éppen vásárolt, mert este megy csapatépítő buliba... Amúgy normális volt.
De azóta megöl a féltékenység. Tudom, hogy van egy kolléganője, aki bejön neki, és ezeken a bulikon mindig rohadt sokat isznak...
Mit tegyek? Legszívesebben felhívnám, hogy nagyon hiányzik és megkérdezném, hogy vajon én is neki, vagy van-e már más, borzasztóan hiányzik, de tudom, hogy ha ezt tenném, azzal csak megaláznám magam... Másrészt meg bennem van, hogy ha neki ennyit jelentett 7 év, hogy máris becsajozik, akkor ennyit is ért, mint ember...
Mit tegyek?
Mondjuk ásd el magad.
Tudod, alapszabály, hogy aki megüti a párját, azt ott és akkor ki kell rakni. A párod ezt nagyon is jól tette, mert képzeld: a nőnek sincs joga felpofozni a pasiját!
Az ok nélküli féltékenykedésednek köszönheted, hogy kidobott, illetve annak, hogy még agresszív is vagy. Szóval ha a pasinak van tartása, akkor nem fogad vissza.
Mivel szakítottatok, és ő szabad, azt csinál, amit akar. Akár fel is szedheti a kolléganőjét, neked ehhez innentől az ég világon semmi közöd sincs.
Bekavarhatsz, meg könyöröghetsz, de csak lejáratod magad.
Próbáld meg feldolgozni, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Az lenne a legjobb, ha nem is tapadnál rá az exedre, nem írnál, nem nyomozgatnál utána, mert így csak annyit érsz el, hogy neked nagyon nehéz lesz ezt lezárni és továbblépni.
7 év, hát 7 év. De annak van értelme, ha most a következő 7 évben azon pörögsz, hogy mit csinál az exed, kivel kefél, kivel jár? Semmi közötök egymáshoz.
Ez már régen nem megcsalás, joga van továbblépni, és neked nem szabad ebbe beleavatkozni.
"Legszívesebben felhívnám, hogy nagyon hiányzik és megkérdezném, hogy vajon én is neki, vagy van-e már más, borzasztóan hiányzik, de tudom, hogy ha ezt tenném, azzal csak megaláznám magam... Másrészt meg bennem van, hogy ha neki ennyit jelentett 7 év, hogy máris becsajozik, akkor ennyit is ért, mint ember... "
Magyarán egy hisztis pi.csa voltál, aki még a hisztériás roham közben kezet is emelt a másikra, és még neked állna feljebb??
Ezt olvasva valóban az első válaszoló ásós tanácsa tűnik a legmegfelelőbb megoldásnak.
Ne haragudj, de igazából ahhoz sincs közöd, hogy mit tart meg a közös dolgokból, milyen képeket rak ki FB-re, stb.
(Nem mintha szerintem eddig lett volna közöd - az ő account-ja, az ő dolga -, de most már mindenesetre annyi sincs)
Ő szakított veled; ha visszakozni szeretne, majd keres ő, ennyi.
Ha a fb zavar, akkor jobban jársz, ha letiltod. Egyrészt így nem tud téged megjelölni semmilyen formában, másrészt te se idegeled magad vele.
Ha bejelöli egyszer, hogy egyedülálló, netán hogy kapcsolatban van mással, bele fogsz bolondulni.
Ja, és TE is tudod törölni, hogy kapcsolatban vagytok még, ne tőle várd a csodát.
Ez nem azt jelenti, hogy rád vár, és van esélyed. Csak egyelőre nincs kedve magyarázkodni az ismerősöknek, hogy mi történt, miért szakítottatok.
Majdnem ugyanazokat a hibákat koveted el, mint en.
Szakítottunk mi is, utana neki lett egy lány akivel nagyon sokat beszélt meg találkozott. En írogattam neki, meg hívtam, ugy tettem mintha semmi nem változott volna es feltekenykedtem is (nekünk is emiatt lett vege). Na most ennek a vege az lett, hogy egy este nála aludt a lány, es ossze is jöttek. Nagyon fajt, hibásnak éreztem magam benne. De tudod mi a nagy helyzet? Ez van, ez ellen se en se te se senki nem tehetett volna.
En ezután az eset utan letiltottam mindenhonnan, vegiggondoltam az eletem, változtattam a szemelyisegemen. Ha most lenne baratom mar máshogy viselkednek, mert tanultam a hibaimbol, míg a volt baratom például ezt nem tette meg, es ugyanazon a szinten ragadt mint amilyen volt. Neked is ezt javaslom. Ne keresd, ne irj neki es a legfontosabb hogy ne feltekenykedj neki, mert csak mas karjába taszítod. Ha a kolleganojetol akar valamit akkor lesz is ott valami, de ha csak raakaszkodsz es azt látja hogy ugyanolyan vagy mint voltal semmiképp nem fog visszamenni hozzad. De szerintem ne is akard, koncentrálj most magadra, fejleszd önmagad es lépj tovabb. Nem ez volt az igazi kapcsolat ha vege lett.
Az utolsó mondatodra pedig azt írom, hogy a volt barátomnak csupán 2 év jelentett ennyit, azóta is kihasználva erzem magam, mert nem ilyennek ismertem meg, de inkabb később tudjam ezt meg mint soha.
Sok sikert a tovabblepesben, nagy erő kell hozza, en nem javaslom neked azt a viselkedést amit most csinálsz, lépj tovabb es talán a volt barátod is észhez tér. Ha kell valami tanács irj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!