Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2016. jún. 10. 01:29
Az van, hogy a csaj egy idióta liba, és sokkal jobb, hogy nem mérgez tovább.
Ilyennel egy percet sem kell tovább együtt lenni, csak könyörgök, vissza ne fogadd, ha kuncsorog majd!
27N
2016. jún. 10. 06:20
2016. jún. 10. 06:43
Ez olyan mint amikor pénzt kapsz egy vadidegentől. Ne firtasd, lépj le mielőtt meggondolná magát.
2016. jún. 10. 06:49
Nem mondom hogy nem reagálta túl a csaj de ugye azt nem tudjuk miket vágtatok egymás fejéhez és hogy ezen kívül mi volt még a rovásodon hogy milyen volt a kapcsolat ezen kívül a vitán kívül mik voltak az előzmények. Ennyiből lehet a csaj egy elmebeteg vagy az is lehet hogy már ez volt az ezredik ilyen húzása a kérdezőnek.
Miért kellett kitörölni a beszélgetést ha nem volt benne semmi olyan amit másnak nem kell látnia? Mert ha volt benne akkor azért érzek némi jogosságot a kiakadásában. Persze így lerendezni gyerekes és hülyeség. Sőt igazából ez nincs is lerendezve csak hisztizik.
Akárkinek a hibája is azzal mélyen egyetértek hogy nincs keresnivalótok egymás mellett.
2016. jún. 10. 09:49
Ez a fészbuk mennyi kapcsolatot tönkretesz... :))))
2016. jún. 10. 10:32
Ejj ez nagyon gyerekes viselkedés tejóég..
2016. jún. 10. 10:39
8/9 A kérdező kommentje:
Azert toroltem a beszelgetest, mert fel eve ismerem az exet, es akivel beszelgettem lany, a baratom, es mar tobb mint 10 eve ismerem, raadasul az egyik legjobb baratom baratnoje. Es egy 38 eves no tudja mar diszkreten kezelni az En privat dolgaimat.. En sem turkalok bele az ovebe, mert nem a stilusom es van hitem! Es ha ezert meggyulol valaki, akkor nem is szeret igazan, lehet nem is tud szeretni, mert egy narcisztikus szemelyiseg... Nem tudom, nem tudtam eldonteni fel ev alatt, aminek a felet kulon toltottunk, mert O kulfoldon dolgozik. Szoval nem ertem ezt a viselkedest, de egyet tudok, hogy a hitemet nem fogja egy ilyen no elvenni a nok irant. Nyitott vagyok uj kapcsolatokra, akkor is, ha faj a szakitas. Vagyok annyira erett ember 29 evesen, hogy ossze szedjem magam, es boldog legyek. Imadom a munkamat, inkabb azzal foglalkozom, mint stresszeljek egy olyan dolog miatt, amit NEM kovettem el!
9/9 A kérdező kommentje:
Voltunk egy buliban, mert akirol irtam a baratom haza jott latogatoba kulfoldrol, es a csajszi akivel beszeltem, naluk volt megtartva az osszejovetel. Az exem olyannal vadolt meg, hogy en vonzodom a csajszihoz, es le is fekudtunk. Ott nagyon csunyan osszevesztem vele (ital miatt akadtam ezen ki nagyon) es egy hetig nem is talalkoztam az exel. Utana megbeszeltuk a dolgokat, amikor csak elokerult a facebook beszelgetes, es elolvasta, hogy en mit gondolok errol a viselkedesrol, ami azon a bulin tortent.
Kapcsolódó kérdések: