Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a szakítást kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a szakítást kellene a segítségetek?

Figyelt kérdés
1 hónapot voltunk együtt barátommal, de mielött össze jöttünk ő nagyon -nagyon tepert h együtt legyünk. össze jöttem vele és rendbe is mentek a dolgok, folyton csokokat kért meg h szeressem meg minden. a körülöttünk lévő emberek akik őt is meg engem is ismernek nem értették hogy tudok össze jönni vele. aztán kibuktak a régi dolgai és onnan tól kezdve rengeteget vezsekedtünk, nem oylan komoylakat de kissebb balhékat....perzse sokszor túlzásba vittem :S ....de ő mindíg kapart h ne dobjam ki meg minden. saját bevallása szerint soha nem érzett ilyen mélyen egy lány iránt sem, azt tudni kell h ő nagy nő csábász ezért 2 hét után lefeküdtünk, de tudtam h szeret, mert éreztem. mindíg magától írt sms-eket, nem nekem kellett kezdeményeznem és nagyon cuki volt! ( megis lepődtem és persze mindenki akinek meséltem, a családja meg mondta nekem amiről ő nem tudott h látszik, hogy szeret, mert nem látták még ilyennek! ) aztán egyik csütörtökön megint besértődtem és nem értem haza időben, mikorra megbezséltük, ő viszont elutazott otthonról hétvégére....és csak telefonon tudtunk bezsélni...akkor még mondta, hogy gondoljam át , higgadjak le és ne szakítsak vele....vissza jött vasárnap este de későn és nem találékoztunk, csak gépen beszéltünk és akkor még írta h hiányzom neki....másnap csak este értem haza és az várt h szakít velem!!!! NEM ÉRTEM!!!....plus: ex-barátom benyögte h szeret és párszor meghalgattam, hogy ne legyek bunkó vele....és azon a hétvégén ő is jött közös programra, ahonnan üzit is írtam neki....haza kísért ex-em és találkoztunk a legjobb barátjával....nem tudom h ez jelent-e valamit!!!....de érdekes mert szombat délelött még azt üzente h hiányzok neki :S KÉRLEK SEGÍTSETEK!
2009. júl. 7. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha senkinek nem tetszett az együttjárásátok,és nagy nőcsábász,te pedig már két hét utánlefeküdtél vele,akkor mit vártál tőle?Megkapta ,amit akart tőled,jöhet a következő.Máskor jobban nézd meg,hogy kinek adod oda magad.
2009. júl. 7. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a srác tényleg szerethet, ha a szüleik is észreveszik a változást. Előtted meg a haverok előtt még meg tudná játszani magát, de otthon mi értelme lenne?

Többször is akartál vele szakítani, és legutóbb amikor bajok voltak nem tudtatok találkozni, ő arra kért ne szakítsatok... Majd találkoztál az exeddel, akivel "lebuktatok" a barátod legjobb barátja előtt. Szerintem lehet köze hozzá, úgy gondolhatja, hogy te már rég eldöntötted mit akarsz és nem véletlen voltál az exeddel. Ha szereted a barátod akkor mindenképpen kérdezz rá az indokra és ha nem is akarja elmondani azt tisztázd vele, hogy az exeddel csak véletlenül futottál össze és nem történt köztetek semmi.

2009. júl. 7. 23:05
 3/7 A kérdező kommentje:
jogos...én is így gondoltam és nem hittem h megteszem, de éreztem h szeret és nem azért mert mondta és nem is bántam meg mert nem csak egy dugás volt...de köszönöm a választ :).......am megakartam vele beszélni de tök besértődött volt és nem tudtam:S...plus: kértem a cuccaimat és nem hozta vissza pedig még ő mondta tök lekezelően h vissza adja ne izguljak
2009. júl. 7. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
nemlehet h azért szakított, mert te az exeddel nem ex módjára viselkedtél? ilyen esetben érthető a szakítása, énis kidobtam volna a barátom, ha ez exével kicsit messzire megy.
2009. júl. 7. 23:31
 5/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem h messzire mentem vele, az h msn-en bezséltün k mikor nem vooltam barátommal vagy mikor nem volt itthon dumálgattunk, nem hiszem h annak nevezhető :S . . . de lehet ő azt hitte h volot vmi . . .
2009. júl. 8. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, ezért kéne neki elmondani mindenképp, hogy nem volt semmi. Én akkor is elmondanám neki, ha nem akarja, ha befogja a fülét úgy ordibálnék hogy még úgy is meghallja. Ha jól érezted magad ezzel a fiúval ne hagyd hogy egy kis hülyeség miatt vége legyen.
2009. júl. 9. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
tudom és igazad van... :(....de azóta össze jött egy lánnyal akiről már mesélt nekem mikor együtt voltunk, még ő mondta h csak megdugásra jó, meg ilyenek :S . . . .jah és gondolom oszt.kiren. jött össze vele hisz mindketten voltak és ugye akkor látott meg minket exemel a barátja . . . :(...köszy a választ :)
2009. júl. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!