Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a szakítást kellene a segítségetek?
Figyelt kérdés
1 hónapot voltunk együtt barátommal, de mielött össze jöttünk ő nagyon -nagyon tepert h együtt legyünk. össze jöttem vele és rendbe is mentek a dolgok, folyton csokokat kért meg h szeressem meg minden. a körülöttünk lévő emberek akik őt is meg engem is ismernek nem értették hogy tudok össze jönni vele. aztán kibuktak a régi dolgai és onnan tól kezdve rengeteget vezsekedtünk, nem oylan komoylakat de kissebb balhékat....perzse sokszor túlzásba vittem :S ....de ő mindíg kapart h ne dobjam ki meg minden. saját bevallása szerint soha nem érzett ilyen mélyen egy lány iránt sem, azt tudni kell h ő nagy nő csábász ezért 2 hét után lefeküdtünk, de tudtam h szeret, mert éreztem. mindíg magától írt sms-eket, nem nekem kellett kezdeményeznem és nagyon cuki volt! ( megis lepődtem és persze mindenki akinek meséltem, a családja meg mondta nekem amiről ő nem tudott h látszik, hogy szeret, mert nem látták még ilyennek! ) aztán egyik csütörtökön megint besértődtem és nem értem haza időben, mikorra megbezséltük, ő viszont elutazott otthonról hétvégére....és csak telefonon tudtunk bezsélni...akkor még mondta, hogy gondoljam át , higgadjak le és ne szakítsak vele....vissza jött vasárnap este de későn és nem találékoztunk, csak gépen beszéltünk és akkor még írta h hiányzom neki....másnap csak este értem haza és az várt h szakít velem!!!! NEM ÉRTEM!!!....plus: ex-barátom benyögte h szeret és párszor meghalgattam, hogy ne legyek bunkó vele....és azon a hétvégén ő is jött közös programra, ahonnan üzit is írtam neki....haza kísért ex-em és találkoztunk a legjobb barátjával....nem tudom h ez jelent-e valamit!!!....de érdekes mert szombat délelött még azt üzente h hiányzok neki :S KÉRLEK SEGÍTSETEK!2009. júl. 7. 22:11
1/7 anonim válasza:
Ha senkinek nem tetszett az együttjárásátok,és nagy nőcsábász,te pedig már két hét utánlefeküdtél vele,akkor mit vártál tőle?Megkapta ,amit akart tőled,jöhet a következő.Máskor jobban nézd meg,hogy kinek adod oda magad.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a srác tényleg szerethet, ha a szüleik is észreveszik a változást. Előtted meg a haverok előtt még meg tudná játszani magát, de otthon mi értelme lenne?
Többször is akartál vele szakítani, és legutóbb amikor bajok voltak nem tudtatok találkozni, ő arra kért ne szakítsatok... Majd találkoztál az exeddel, akivel "lebuktatok" a barátod legjobb barátja előtt. Szerintem lehet köze hozzá, úgy gondolhatja, hogy te már rég eldöntötted mit akarsz és nem véletlen voltál az exeddel. Ha szereted a barátod akkor mindenképpen kérdezz rá az indokra és ha nem is akarja elmondani azt tisztázd vele, hogy az exeddel csak véletlenül futottál össze és nem történt köztetek semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
jogos...én is így gondoltam és nem hittem h megteszem, de éreztem h szeret és nem azért mert mondta és nem is bántam meg mert nem csak egy dugás volt...de köszönöm a választ :).......am megakartam vele beszélni de tök besértődött volt és nem tudtam:S...plus: kértem a cuccaimat és nem hozta vissza pedig még ő mondta tök lekezelően h vissza adja ne izguljak
2009. júl. 7. 23:16
4/7 anonim válasza:
nemlehet h azért szakított, mert te az exeddel nem ex módjára viselkedtél? ilyen esetben érthető a szakítása, énis kidobtam volna a barátom, ha ez exével kicsit messzire megy.
5/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem h messzire mentem vele, az h msn-en bezséltün k mikor nem vooltam barátommal vagy mikor nem volt itthon dumálgattunk, nem hiszem h annak nevezhető :S . . . de lehet ő azt hitte h volot vmi . . .
2009. júl. 8. 15:14
6/7 anonim válasza:
Lehet, ezért kéne neki elmondani mindenképp, hogy nem volt semmi. Én akkor is elmondanám neki, ha nem akarja, ha befogja a fülét úgy ordibálnék hogy még úgy is meghallja. Ha jól érezted magad ezzel a fiúval ne hagyd hogy egy kis hülyeség miatt vége legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
tudom és igazad van... :(....de azóta össze jött egy lánnyal akiről már mesélt nekem mikor együtt voltunk, még ő mondta h csak megdugásra jó, meg ilyenek :S . . . .jah és gondolom oszt.kiren. jött össze vele hisz mindketten voltak és ugye akkor látott meg minket exemel a barátja . . . :(...köszy a választ :)
2009. júl. 10. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!