Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve szakítottunk a barátommal, kiszerettünk egymásból. Minden jól ment amíg együtt voltunk csahogy én párszor csókolóztam másik pasikkal. Szerintetek felkeressem az exem és bevalljam neki?2017. jan. 29. 13:54
1/9 anonim válasza:
Most lehet én vagyok a hülye...de nem értem.Minek keresnéd fel ezt bevallani, ha már szakítottatok?Vársz még valamire tőle?
2/9 A kérdező kommentje:
nem, csak lehet megérdemelné hogy tisztán lásson
2017. jan. 29. 13:59
3/9 anonim válasza:
Fél év szakítás után mit kell még látnia?
5/9 anonim válasza:
Mellesleg mit keresel a "Felnőtt" kategóriában?
6/9 anonim válasza:
Szerintem mondd el! Ha esetleg sajnálja a szakítást, ezentúl biztosan nem fogja.
7/9 A kérdező kommentje:
most ne bántsatok, én csak feltettem egy kérdést! :-(
2017. jan. 29. 14:14
8/9 anonim válasza:
Igen, a volt barátod biztosan annak örülne, ha még így utoljára belevágnál egy kicsit a lelkébe!
Biztos "minden jól ment", ha más pasikkal csókolóztál...
Istenem...
9/9 anonim válasza:
Eléggé homályosan tetted fel kérdező....így nehéz rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!