Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom kapni, de nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben?
A barátom egy hete szakított velem (több évig voltunk együtt). Azt is mondta, hogy szeret, de én már kikészítettem a veszekedésekkel. Bocsánatot kértem, de mégis szakított. De a közös képeinket még mindig nem törölte Facebookról, pedig minden nap fent van órákat, meg közben beszéltünk pár szót.
Ma találkoznék egy régi lányismerősömmel, meg hát kicsit ki is akarok kapcsolni. De mivel elég kisvárosban élünk, így elég kevés a normális szórakozóhelyek száma, és ahova ő akarna menni, ott tuti belefutnék az exembe. Anyukám szerint nem kéne összefutnom vele, hiszen ismer, tudja, hogy azért mennék oda, hogy láthassam (ebben mondjuk van igazság) és ezzel úgymond "tálcán kínálom fel magam" neki, ami nem biztos, hogy jól sülne el, meg lehet szánalmasnak találna... Ő azt tanácsolta, hogy inkább menjünk olyan helyre, ahol tényleg minimális az esély, hogy összefutok vele.
Nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!