Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar most tőlünk? Miért jó neki ha feltépi a régi sebeket? Ennyire érzéketlen tuskó?
3 évig voltunk együtt.
Minden jól működött köztünk addig, amíg teherbe nem estem.
Eleinte ő is örült a babának. Terhesen is igyekeztem neki mindent megadni de valamiért eltávolodott tőlem.
4 hónapos(!!!) terhes voltam már, amikor felhozta, hogy nem lehetne-e elvetetni mégis.
Nagyon rosszul éreztem magam, hogy már nem akarja a gyereket.
Egyre nagyobb lett köztünk a távolság. Próbáltam vele beszélni de nem értem el semmit. Azt mondta paranoiás vagyok. Csak kicsit stresszes mostanában de nagyon szeret. Ne nyugtalankodjak.
Rá 1 hónapra megtudtam, hogy megcsalt. Egy világ dőlt össze bennem. Nem elég, hogy a gyereket se akarta de még galád módon meg is csalt.
Amikor kérdőre vontam még neki állt feljebb! Kijelentette, hogy neki "ez a gyerek nem kell".
Fogtam magam és hazaköltöztem édesanyámékhoz.
Időközben megszültem.
3 hónapos korában látta először a fiamat az apja. Akkor is véletlenül futottunk össze az utcán.
Megállított. Belenézett a babakocsiba. Percekig csak nézte a picit majd elsírta magát.
Meg akarta érinteni de nem engedtem neki.
Elmentem onnan.
Azóta is " zaklat", hogy engedjem hadd látogassa a gyereket, kezdjük újra. Sajnálja, hogy szemét volt. Bocsássak meg neki. Minden más lesz. Megváltozik.
Nem tudom mit tegyek. Szívem szerint elfelejteném és a gyereket se engedném a közelébe hiszen lemondott róla.
Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen?
Azt hiszi, hogy kedvére játszadozhat mások érzéseivel. A poklot megjártam miatta. A legnehezebb időkben vert át és hagyott el.
Ezt nem tudom neki megbocsátani.
Nincs hozzá joga, ha nem vette a nevére. Terelje jogi útra ha ez neki ér annyit - ebből is lehetne következtetni a szándék komolyságára.
Vissza semmiképp ne menj hozzá! Az első esély mutatja meg a valódi személyiséget. Ő nem fog változni, csak a következő szeszélyig ígéri.
Egy gyerek nem játékszer. Sokszor jobb szülő nélkül, mint egy rossz szülővel. Tapasztalatból mondom. A szülő is helyettesíthető és sokszor kártékonyabb, mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!