Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira közel álltunk egymáshoz, hogy léphetett így túl?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatunknak fél éve vetett véget a volt barátom, mert elmúlt a szerelem. Azt mondta, énbelém szerelmes először és úgy érzi, sosem tudna elveszíteni, nem tudná elképzelni nélkülem...és most ez van. Azóta egyszer nem keresett, hogy vagyok állítólag még kapcsolata sincs. Hogy lehet hogy csak így megszűnjek neki létezni? Hát ha én voltam neki a minden miért tud csak így átlépni mindenen?? :(2017. máj. 28. 20:43
2/7 anonim válasza:
Mert elmúlt.. én is szakítottam pár hónapja a barátommal, mert elmúlt a szerelem, és voltak sérelmeink, stb, nekem sincs azóta senkim, mert nem más miatt szakítottam, csak nem akartam egy boldogtalan kapcsolatban benne lenni. Ez miért felfoghatatlan néhány embernek?
3/7 anonim válasza:
Mert a szerelem elmúlása alapvetően nem ok egy boldogtalan kapcsolatra. A szerelem előbb vagy utóbb úgyis megfakul, de egy kapcsolat nem csak abból áll, hogy mennyire vagyunk szerelmesek éppen. Legfeljebb a tiniknél.
4/7 imaprincess válasza:
jól jegyezd meg a pasik mindig ígérgetnek de sokszor nem tartják be. szerintem minden kapcsolatban van az úgy hogy úgy érzitek az egész életeteket együtt élnétek le. hiszen így a normális. de sosem tudhatod mit hoz a holnap
5/7 Költőnő? válasza:
Szerelmesen az ember mond ilyen meggondolatlan hülyeségeket, amik szakítás után más fénytörésbe teszik a dolgokat. Általában több oka van, hogy szakítás után a 0-hoz konvergál a kommunikáció.
1. Bűntudat
2. Harag
3. Nem akarja kínozni a másikat
Stb
6/7 anonim válasza:
Egyszerűen megunt téged és eldobott mint egy szétment mosogatórongyot. Nem mondom azt hogy a pasik ilyenek, mert csajokból is vannak ilyenek, ez emberi nem törődöm a régi dolgokkal dolog. Sajnálom hogy így alakult, kívánom hogy későbbiekben normális férfival hozzon össze a sors.
7/7 anonim válasza:
Még fiatal, az elso szerelm volt ez neki.. Szerelemben meri a kapcsolatot.. Meg nem tudja hogy az atalakul es utana is van boldog elet. Hianyzik neki az uj rajongas ami szerint, szerinte nem lehet jo egy kapcsolat. Sok fiatal igy erez, gondolkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!