Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is érthető, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érthető, ha nem akarom látni az exét?

Figyelt kérdés

Mondjuk az ex az erős kifejezés, mert utóvégre járni nem jártak, de na. Régen bejött neki.

És ezért nem akarom látni, mert nem akarok kedves lenni vele. Nem akarok köszönni neki. Nem akarok rámosolyogni. Végképp nem akarok neki puszit adni. Márpedig ha látnám, mindezt kellene tennem, azaz meg kellene játszanom magam, amit rühellek, mert ha úgy viselkednék hogy ignorálom, nem köszönök neki, nem szólok hozzá, csúnyán méregetem, akkor bunkó lennék és miegymás.

amúgy amiről szó van, az a barátom egyik legjobb haverjának a szülinapi bulija, és láttam az egyik lehetséges dátumnál, hogy azt bejelölte ez a lány a múltból, hogy az neki jó, akkor menne. És ha aznap lenne, inkább nem kísérném el a barátomat, nem akarom látni. És főleg nem akarom megjátszani a kedveset, mikor semmi kedvem kedvesnek lenni hozzá.

2017. máj. 12. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nem is jártak, csak a barátodnak tetszett a lány akkor az nem nagy dolog. Most veled van, téged szeret, és amúgy valószínűleg más lányok is tetszettek neki előtted. Nekem például vagy három évig tetszett egy srác, de aztán beleszerettem a barátomba, és ő tud erről a srácról, de még arról is hogy néha váltunk pár szót üzenetben, és semmi baja ezzel.
2017. máj. 12. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Sőt, biztos, hogy most is vannak olyan lányok, akik tetszenek neki. Ugyanis nem vakult meg, mióta veled van, bár az épelméjűségét megkérdőjelezném, ha ilyen hárpiát választott párjául.
2017. máj. 15. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
A baratom az exeivel nem akar talalkozni. Regebben az exek utan es en elottem 3 lanynak is csapta irgalmatlanul a szelet. Oket letiltattam, nem ment azzal a busszal, mint ok es nem talalkozhatott veluk. De ezt fel is fogta es megertette. Ennek 5 eve es azota osszehazasodtunk es gyerek is van. Persze ma mar ez a veszely elmult es nem erdekelne, ha veletlenul osszefutnanak es beszelgetnenek. Igy, csalad mellett es ahogy viselkedik, mar tudom, hogy nem hagyna el 3 r!banc miatt. Ez nalad is csillapulni fog, de a beke erdekeben ne nagyon keruljenek elo, csak a galiba lenne belole.
2017. máj. 15. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!