Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is érthető, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érthető, ha nem akarom látni az exét?

Figyelt kérdés

Mondjuk az ex az erős kifejezés, mert utóvégre járni nem jártak, de na. Régen bejött neki.

És ezért nem akarom látni, mert nem akarok kedves lenni vele. Nem akarok köszönni neki. Nem akarok rámosolyogni. Végképp nem akarok neki puszit adni. Márpedig ha látnám, mindezt kellene tennem, azaz meg kellene játszanom magam, amit rühellek, mert ha úgy viselkednék hogy ignorálom, nem köszönök neki, nem szólok hozzá, csúnyán méregetem, akkor bunkó lennék és miegymás.

amúgy amiről szó van, az a barátom egyik legjobb haverjának a szülinapi bulija, és láttam az egyik lehetséges dátumnál, hogy azt bejelölte ez a lány a múltból, hogy az neki jó, akkor menne. És ha aznap lenne, inkább nem kísérném el a barátomat, nem akarom látni. És főleg nem akarom megjátszani a kedveset, mikor semmi kedvem kedvesnek lenni hozzá.

2017. máj. 12. 17:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

* Amúgy (nagy betűvel)

Pár évvel ezelőtt volt az, hogy bejött neki a lány és próbálkozott nála.

2017. máj. 12. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Nojj fel , ritka hisztis vagy.
2017. máj. 12. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem felnőtt párkapcsolatok kategóriába való, mert egy éretlen hiszti, amit itt lenyomsz.

Amúgy miért is haragszol a csajra? Csinált bármit is? Mit tehet ő arról, hogy a barátodnak régen tetszett és a barátod régen próbálkozott nála? Neked soha senki nem tetszett a barátod előtt, ugye? Kicsit nőjél már fel...

2017. máj. 12. 18:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Hülyék vagytok. Majd jópofizzatok azzal aki régen bejött a barátotoknak. Biztos nagyon kellemes. :D Az esküvőre is meghívjátok, vagy rögtön kibéreltek kettejüknek egy hotelszobát?
2017. máj. 12. 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is feleslegesen vered a nyálas, kb a semmire.

Ugyan miért kéne puszilgatnod meg kedveskedned vele? Ha nem szimpatikus neked, nem kedveled, akkor köszönsz neki - IGEN, KÖSZÖNSZ - mert ez a minimum, hogy emberként kezeled a többi egyedet körülötted, és ennyi. Nem kell rámosolyogni, se semmi. Távolságtartóan köszönsz neki egy "szia"-t, és kész, ha meg akar puszilni mondd azt, hogy bocsi, én nem szoktam olyanokat puszilgatni, akivel nem olyan közeli a kapcsolatom.

Nőjj fel, hisztérika.

2017. máj. 12. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, az eskuvomon ott volt exem, mert a férjem gyerekkori barátja, és olyan lány is volt ott, akiért annó oda volt a parom. Kis intelligencia kéne, mert így te is hamar ex leszel.
2017. máj. 12. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

*nyálad

*nőj fel

Véletlen javítás nélkül küldtem el.

2017. máj. 12. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással ne almodozz esküvőről.
2017. máj. 12. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, súlyos bajok vannak a fejedben, ha ennyire képes vagy ezt a semmiséget felfújni. De csináld csak a szánalmas féltékeny vergődésed, ezt úgyse fogja senki elviselni hosszútávon, elmúlik a rúzsaszín köd és huppsz, egyszer csak ex leszel. De meg is fogod érdemelni :)

Szar lehet amúgy ekkora önbizalomhiánnyal élni, de nem tudlak sajnálni, a szememben a féltékenykedők egy csótánynál is kevesebbet érnek, amióta volt egyszer egy olyan idióta exem, mint te.

2017. máj. 12. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ex az a mult, lezarva. Hisztis es gyerekes vagy. Nem kell joba lenni az exekkel de ha ugy jon ki akkor lehet ertelmes ember modjara viselkedni. Oke tudjuk te nem vagy az....
2017. máj. 12. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!