Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom szerint hazudok nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint hazudok nem tud nekem hinni hogy bizonyíthatnám az igazam?

Figyelt kérdés

A probléma nem most kezdődött de most már bírhatatlan. A párom testvérével nem túl jó a kapcsolatom igazándiból gyűlöl engem és én se szívlelem őt (többször is próbált minket szétválasztani a barátommal) ez tény mindenki tudja és már beletörődtem,de a testvére elkezdett hazudni rólam olyanokat h én elárultam az egész családjukat és csúnyán beszélek róluk és lopok is de ezekre semmi bizonyítéka nincs és persze nem is igaz. A párom teljesen elhitte hogy én ilyen vagyok két napja alig beszél velem alig keres és azt mondja nem tud nekem hinni :(

1 hét múlva érettségizek teljesen össze vagyok törve..hogy bizonyíthatnám az igazam?hogy éljem túl legalább ezt az egy hetet? :(

2017. máj. 2. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Miért akarnál kibékülni valaki olyannal, akit ilyen egyszerű ellened fordítani, aki bizonyítékok nélkül másnak hisz és alaptalanul vádol? Miért akarnál akár egy percet pazarolni egy olyan alakra, aki nem hisz neked?

Nehéz helyzet, de neked SEMMIT nem kell bizonyítanod, minél jobban kapálózol, annál gyanúsabb egyébként is. Ha nem hisz neked a drága, akkor így járt, egy ilyen emberért nem kár egyáltalán, hiszen már most bebizonyította, hogy nem számíthatsz rá.

Próbálj gőzerővel a tanulásra koncentrálni, akármilyen nehéz.

2017. máj. 2. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Ha ezt, a Párod elhitte, akkor biztos van alapja, ha eddig meg nem foglalkozott vele.
2017. máj. 2. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha ennyitől megingik a bizalma benned az már rég rossz, ültesd le mond meg neki őszintén a dolgokat hátha meg érti, hogy nem te voltál.Viszont, ha nem akkor sajnos nem tudsz mit csinálni.. egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb és ha az nincs akkor annak vége. :/ Esküszöm nem értem az ilyen rosszakaró embereket, szerintem ez egy gusztustalan emberi szokás.
2017. máj. 2. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
En nem tudom mi igaz mi nem, nem is akarok allast foglalni, de ettol fuggetlenul ha a parodat ilyen konnyen lehet befolyasolni akkor ott gondok vannak..
2017. máj. 2. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Szerinted kíváncsi arra, hogy igazad van vagy sem? Nagyot tévednél...

De legalább kiderült, hogy a párodra nem számíthatsz, azaz már nem a párod, csak fél elmondani. Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen embertől!

2017. máj. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!