Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nők, akik mostanában szakítottak?
Egy honapja kuldtem el.
Hivatalosan elhidegules, de a valos ok az az, hogy ingyenKnak, cselednek es nevelononek "tartott".
Az elso egy hetben hianyzozt, bar az is inkabb megszokasbol.
Azota viszont felszabadultam.
Én is itt vagyok.
Az oka az volt, hogy -bár ígéretes kapcsolatnak indult- nem tudott szakítani a múltjával, mégsem tudta lezárni a dolgait. Ez begyűrűzött a mi kapcsolatunkba is olyan szinten, ami számomra nem volt elfogadható, egészséges.
Megbeszéltük, felismerte ő is.
Nehéz volt nekem feldolgozni is, de továbbléptem érzelmileg.
Jelenleg már nem a személye hiányzik, hanem az érzés, hogy szeretve vagyok, tartozom valakihez, természetesen az intimitás, a testiség, a közösen töltött minőségi idő is. Függetlenül az extől.
Túl romantikus volt. Állandóan nyomult...
Elegem lett belőle, nem hagyott számomra teret és féltékenykedett (ok nélkül).
1 hete szakítottam vele, kicsit hiányzik, de élvezem a szabadságot.
Jobb nélküle, nem illettünk össze... majd, talál olyan lányt, aki ugyanannyira romantikus, mint ő.
Köszönöm a válaszokat!
Ezek nagyon nehéz döntések, főleg ha a személy felé marad még ragaszkodás. Persze ha tönkremegy teljesen, akkor nyilván gyorsabb a lezárás. Részvétem mindenkinek, látszik hogy vannak szép számmal nehéz sorsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!