Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a szerelmem 5 napja egy 3 hónapos, de nagyon csodálatos (nála laktam) kapcsolat után. Hogyan lehet ezt tartósan túlélni, hogy ne rokkanjak bele?
A nyugdíjig azért (sajna) van még 5 évem.
Azt kifelejtettem, hogy a mosolya (is) rabul ejtett.
És ne sajnálj (irigyelj) egy 60 éves férfitől egy 56 éves nőt (sok fiatal csaj megirigyelhetné az alakját, testét).
Ne bántsd már, csúnya dolog élcelődni az időskori demencián.
Sima nő is hordozhat akár tucatnyi nemibetegséget, sajnos. Stirik kora eltűnőben, a lakásos "egyéni vállalkozó" csajokat nem védi senki. Az útszélieknél meg a cigányoknál van még strici
Én társra hajtok, mert az él, aki együtt él - persze, megfelelő partnerrel.
Egyébként volt már dolgom prostival 1985 - ben Bécsben a Gürtelen, akkor 620 Schilling volt egy menet. Bevitt egy kis bár szerú helyre, onnan nyílt egy ajtó, PRIVAT felirat volt rajta. Sok tükör volt benne - az sem kizárt, hogy valamelyik mögül néztek - ez akkor is átfutott a fejemben.
Akkor ajánlom a SAJÁT korosztályodat, semmi keresnivalód a 20-30 köztieknél. Hacsak nem kívánsz pályázni a "zseniális teknős" szerepére. (Dragon Ball karakter)
#18 - szerintem valamit félreértettél. Én 60 vagyok, a volt szerelmem 56.
A prostis ügy meg 85 -ben volt (32 éve). Nem értem, mivel van bajod, hogy írod a 20-30 éveseket. Semmi közöm hozzájuk (sajnos)
Nem is lesz. Hacsak nem egyikük lesz az ápolód 10 év múlva az öregek ottonában.
Nézz körül a közeli nyugdíjaklubbokban, az újoncok között lehet pár neked való özvegy. Szerencsédre a nők akár 55 évesen is nyugdíjba vonulhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!