Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné ha nála aludnek pár napot, ami amúgy csodálatos lenne, de az az egy problémám, hogy nem merek előtte kakilni, mit tegyek?
barlangban lakik az illető??
Nos a szó szaros értelmével élve, én lese szarnám.
17F
Én tök szívesen hallgatnám, ahogy kakilsz, szóval ha esetleg tényleg kiszeretne belőled emiatt, akkor írj nekem egy üzit.
Egyébként meg gondolj bele abba, hogy ürítenie neki is kell, ő is pontosan ugyanebben a helyzetben van (bár lehet, hogy nem stresszel emiatt annyit), szóval ha épeszű a srác, akkor ebből nem lesz gond. Ha pedig így se jó, akkor tartsd vissza...
Ettől ne fossál. Mutasd meg neki mit tudsz, ürítsd ki a beledet nála, de előtte igyál sok szénsavasat, hogy rotyogjon rendesen, mint vasárnapi ebéd a tűzhelyen.
Viccet félretéve, egy párkapcsolatban ez teljesen normális és elfogadható dolog. Minden ember szokott vécézni. :)
Nagyon röhögök. xD
Figyelj mit eszel és remélhetőleg nem pont nála fog rád jönni a hasmenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!