Ismerősöméknek egy hatalmas udvaruk van, hatalmas fűvel melyet ha lekaszálnak, csodálatos és friss réti széna lesz?
Legutóbbi kaszálásukból vittem kb 3 bálányit el. De sajnos közölték velem, hogy mivel még rengeteg maradt, ezért többször már nem kaszálják, hanem csak fűnyíróval vágják. Ha fűnyíróval levágják, az attól még ugyanúgy adható lónak? Mert az énféle szénámmal etetett oktatóm egy problémásabb lovat, és szinte már falta (pedig abszolút nincsenek rosszul tartva a pacik, sőőt... :D)
Szóval a kérdés tehát az, hogyha fűnyíróval vágják azt a füvet akkor az ugyanúgy adható lónak? :)
1. Köszönöm szépen!
2. Nem pázsitfű, hanem olyan, ami a mezőkön van. Érintetlen, jó magasra növő, réti széna-fű (bocsi a pontatlan leírásért!!!). Ismerősöm egy csomó fotót készített, ezek közül egy:
Hmm... Imádom ezt az oldalt. Olvasni nem tudó, kedves alakok írosgálnak. Nem az én lovam, viszont segíteni szeretnék az oktatómnak.
De megtaláltuk a megoldást. Van fűkaszánk, úgyhogy megoldva! :-)))
További szép napot, és köszönöm az értelmes válaszokat. :-)
Hmm... Imádom az olvasni még mindig nem tudó emberkéket, akiket előbb tanítanék meg olvasni, mint lovat tartani. Hogy miért nem az én lovam? Itt a válasz, a kérdés alatti zöld tartalomrészben: "Mert az énféle szénámmal etetett oktatóm egy problémásabb lovat, és szinte már falta..."
Egyébként pedig híres vagyok a türelmemről, tehát szerintem nem velem van itt a gond...
A viszont látásra! :-)
Eddig azt a füvet kaszálták, sosem nyírták a füvet.
De ugye mint azt írtam, van fűkaszánk, tehát meg van oldva a dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!