Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné ha nála aludnek pár napot, ami amúgy csodálatos lenne, de az az egy problémám, hogy nem merek előtte kakilni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mert tok undotitnak tartom, es felek, hogy ha így hallana mondjuk a tulso szobából, qhogy én kakilok, vagy meghallana akkor így kiszeretne belőlem, mert elmúlt. Varázs vagy ilyesmi. Fiúk erről mi a véleményeteket?2 hónapja vagyunk együtt én 16 ő 172016. júl. 28. 00:56
11/15 anonim válasza:
Amennyire most rástresszelsz lehet,hogy emiatt napokig nem is fogsz sz@rni. De amúgy nem értelek, most azt csinálod, mintha a lányok nem is kaksiznának. Mindenki szokott,akinek jó a bélműködése az meg minden nap , és senki sem rózsaillatút kaksizik.
12/15 anonim válasza:
Ilyenkor orulok nagyon,hogy mi ezt mennyire magasrol tudjuk lesz rni,en halalos nyugalommal tolom barhol.
(them kulcsszavak tho)
13/15 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonló élményem:) Pár éve falun nyaraltam a nagyszüleimnél, ahol pottyantós vécé (is) van, nyáron azt használják. Szóval egy este éppen trónoltam a hűvösben és a szomszéd bombázó csaj is pont a budin volt (onnan tudom, mert beszélt telón valakivel) és egyszer csak akkorát rottyantott, hogy a földrengésmérő műszer tűje kimozdult volna:D Azután kicsit más szemmel néztem rá:D
14/15 anonim válasza:
Két hónap után 16 évesen neked a saját ágyadban kellene aludnod kislány :)
15/15 anonim válasza:
Csukd be a wc-ajtót és előtte kérd meg, hogy menjen ki! Amúgy nem tudom nálad ez hogy megy, nálam nem jár általában semmilyen hanghatással, amikor kicsusszan a barnamaci. Továbbá teljesen normális biológiai szükséglet. Gondolod eddig abban a tudatban élt, hogy soha nem szoktál kakálni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!