Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a szerelmem 5 napja egy 3 hónapos, de nagyon csodálatos (nála laktam) kapcsolat után. Hogyan lehet ezt tartósan túlélni, hogy ne rokkanjak bele?
#3-#4
Jól van, mindhármótokat kárpótollak 1-1 csomag műfogsor-ragasztóval.
Könnyebb lesz egy kicsit, ha beszélhetsz róla. Azt javaslom, hogy írj privátot, mert itt a GyK-n csak éretlenkedést kapsz.
66 f
Köszi a válaszokat!!!
#1 - nek: 56 - de szuper csaj, 173/64 szőke, kék szemű, olyan feneke van, ami ritkaság. Nekem még egy ilyen már biztosan nem lesz. Nagyon fiatalos.
#2 - nek. Köszi, hogy ezt írod - ha innen nézem - talán könnyebben elfogadom a helyzetet.
#3 és #˘- nek: Nem tudom elképzelni sem, hogy mit kellene szégyenlenem, és miért vagyok gerinctelen - ha részletesebben kifejtenéd, lehet, hogy megérteném.
#5 - nek: A körülményeire hivatkozik, de ez túl általános. Az az igazság, hogy sok pénzem fogyott, amig vele voltam, és ezt sajnos nem úgy, abban a stílusban észrevételeztem neki, ahogyan most (utólag) tenném.
#6 -nak: Látom, Te sem érted #2 -t és #3 - at.
#7 köszi - ez jó ötlet, csak nagyon hosszadalmes lenne, mert bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!