Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én vagyok a hibás? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én 21 a barátnőm 20éves.4éve együtt vagyunk.1éve együtt is élünk,mármint úgy hogy kint dolgozzunk külföldön és egy szobában vagyunk.Én már fél éve nem úgy érzek iránta,elmult a szerelem.Tisztelem,figyelmes vagyok vele,gondoskodó,de nem úgy hogy szerelemből.Nem érzem azt a fajta gyomorban boldogságot ha látom. Van,hogy egyszerüen már sajnos idegesít,hogy mindenbe beletudnák kötni,persze nem teszem,csak az érzés olyan rossz.Viszont én féltékeny típus vagyok,és parázós.Mert ő tényleg gyönyörű lány,kedves,vicces,gondoskodó,tényleg tökéletes szinte.És külsőre pedig nagyon szép lány. Én pedig hát igazából nem is értem,hogy tudtam meghódítani őt,mert nem a külsőmmel az biztos.(link alul)És félek,hogy ha szakítok vele magamra maradok,ő pedig össze jön egy szép fiúval,és jöhet a szerelmi bánat,félek attól a falyta magánytól,ami szakítás után van. De még is szeretnék szabad lenni,oda menni ahová akarok nem számon kérni,azt csinálni,azzal beszélgetni akivel akarok. Tudom én vagyok a rossz,hogy ilyeket érzek közben ilyen lány van mellettem,de nem tudok mit tenni.És már fél éve ezen jár a fejem. :( Szerintetek mit csináljak? [link]
2017. ápr. 18. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
A legfontossabb a az oszinteseg.Elkene mond neki az erzeseidet.Es ha mar nem szereted mond meg neki semmi ertelme altatni ot vagy ha ugy erzed hejre lehetne hozni akkor is legy vele oszinte az mindennel fontosabb.
2017. ápr. 18. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Asszem erre írták azt az Irodai Patkányok blogon, hogy Pinaszakáll Pali.
2017. ápr. 18. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Hogy a fenébe jön ez ide? Máshol osztogasd a poénokat kérlek.
2017. ápr. 18. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörűek a szemeid. :) Semmi baj nincs a külsőddel, az önbizalmaddal annál inkább, azon kéne dolgozni.

Ha nem szereted, nem jó vele, nem érdemes erőltetni a kapcsolatot. Ővele is kitolsz, és legfőképp saját magaddal. Mindkettőtöktől elveszed egy normális kapcsolat esélyét. Ha fontos neked, legyél őszinte. Elvégre te nem vagy boldog, ő nem boldog... örülnöd kéne, ha más mellett boldog lehet, mégha az egy szépfiú is.

Neked pedig önfejlesztés kell, több önbizalom, kis egyedüllét, hogy a kapcsolatfüggőségedről leépülj. Fiatal vagy még, plusz gyerekek voltatok, mikor összejöttetek. Hidd el, lesz olyan, aki mellett boldog leszel.

2017. ápr. 18. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm szépen a választ.😊
2017. ápr. 18. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy csúnya, csak se ez a fajta szakáll se a haj nem áll neked jól. Ettől még nem gondolom, hogy ne találhatnál csinos barátnőt.

Előfordul, hogy az érzések elmúlnak, és ilyenkor a legegyszerűbb még békében elválni. Ez idővel csak elmérgesedik és sokkal fájdalmasabb lesz a szakítás. Fiatal vagy nagyon, bőven lesz időd még újra szerelmesnek lenni.

25L

2017. ápr. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!