Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás? Mit tegyek?
Szerintem gyönyörűek a szemeid. :) Semmi baj nincs a külsőddel, az önbizalmaddal annál inkább, azon kéne dolgozni.
Ha nem szereted, nem jó vele, nem érdemes erőltetni a kapcsolatot. Ővele is kitolsz, és legfőképp saját magaddal. Mindkettőtöktől elveszed egy normális kapcsolat esélyét. Ha fontos neked, legyél őszinte. Elvégre te nem vagy boldog, ő nem boldog... örülnöd kéne, ha más mellett boldog lehet, mégha az egy szépfiú is.
Neked pedig önfejlesztés kell, több önbizalom, kis egyedüllét, hogy a kapcsolatfüggőségedről leépülj. Fiatal vagy még, plusz gyerekek voltatok, mikor összejöttetek. Hidd el, lesz olyan, aki mellett boldog leszel.
Szerintem nem vagy csúnya, csak se ez a fajta szakáll se a haj nem áll neked jól. Ettől még nem gondolom, hogy ne találhatnál csinos barátnőt.
Előfordul, hogy az érzések elmúlnak, és ilyenkor a legegyszerűbb még békében elválni. Ez idővel csak elmérgesedik és sokkal fájdalmasabb lesz a szakítás. Fiatal vagy nagyon, bőven lesz időd még újra szerelmesnek lenni.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!