Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukott a párom, hogy megcsal és még én vagyok a hibás?
Nem éltünk együtt, a hétvégéket nálam töltötte. Lebukott, hogy mellettem több nővel is viszonyt folytat és folyamatosan újakat cserkész be a társkeresőn. Mikor próbáltam vele beszélni erről, azonnal felháborodott és azt mondta, gyűlöli ha számon kérik és legjobb ha szakítunk, mert ő erre nem kíváncsi. Pár nap múlva persze jött volna vissza, de akkor sem bocsánatkéréssel vagy hogy beszéljük meg, hanem támadt, hogy én mennyire jól elvagyok nélküle és annyira nem is volt fontos nekem, ha így hagyom őt elveszíteni.
Milyen viselkedés ez? Hol élünk, hogy még annak kell szégyellnie magát, aki hűségesen szerette a férfit, kiszolgálva őt és leste minden kívánságát?
legalább a pofájába röhögtél ennek a patkánynak és megmondtad, hogy nélküle persze, hogy jobb, mert nincs szükséged ilyen tetvekre?
24F
#6:
remélem ettől még nem gondolod, hogy minden pasi gyökér, mert kifogtad ezt a gyökeret...
próbálkozz tovább, nagyobb körültekintéssel :)
sok sikert hozzá :)
24F
# Dehogy gondolom!
Tudom és hiszem, hogy vannak normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!