Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukott a párom, hogy megcsal és még én vagyok a
hibás?
Figyelt kérdés
Nem éltünk együtt, a hétvégéket nálam töltötte. Lebukott, hogy mellettem több nővel is viszonyt folytat és folyamatosan újakat cserkész be a társkeresőn. Mikor próbáltam vele beszélni erről, azonnal felháborodott és azt mondta, gyűlöli ha számon kérik és legjobb ha szakítunk, mert ő erre nem kíváncsi. Pár nap múlva persze jött volna vissza, de akkor sem bocsánatkéréssel vagy hogy beszéljük meg, hanem támadt, hogy én mennyire jól elvagyok nélküle és annyira nem is volt fontos nekem, ha így hagyom őt elveszíteni.
Milyen viselkedés ez? Hol élünk, hogy még annak kell szégyellnie magát, aki hűségesen szerette a férfit, kiszolgálva őt és leste minden kívánságát?
Voltak jelek és egy idő után túl sok volt a "véletlen" egybeesés. Lenémított telefon, az is arccal lefelé fordítva, hogy véletlenül se lássam, ha csörög vagy üzenete jön. Ha üzenetet váltott valakivel, azt mindig úgy, hogy elfordult. Rosszullétre hivatkozva lemondott randik ... stb. Aztán hab a tortán, hogy egy ismerősöm szólt, hogy látta társkeresőn, így álnéven regisztráltam és valóban ott volt, épp online cserkészte az újabb áldozatokat. Legyen ennyi elég, voltak még dolgok, de ha leírom, már magára ismerhet.
2017. márc. 4. 21:25
12/19 anonim válasza:
Próbálja rádverni a sarat.Gondolom,mert akikkel eddig volt könyörögtek neki, hogy jaj ne haragudj.Ez ilyen viselkedés, van sajna ilyen is,meg más is.
2017. márc. 4. 21:59
13/19 anonim válasza:
Tipikus csajozós pali. Az ilyenek mindig a nőt hibáztatják, aki lebuktatja őket. Alapból is féltékenyebbek, ez az egyik ismérvük. Nem vagyok szakértő, de amúgy szerintem az ilyeneknek pszichológus kellene: lehetnek kapcsolatfüggők, illetve így érzik talán szeretve magukat. (Vagy lehetnek nőgyűlölők is és így állnak bosszút a női nemen. Volt egy ilyen pasim és neki is fura volt az anyjával a kapcsolata, inkább ilyen haveri, nem mint anya-fia + szülőknek is zűrös volt a kapcsolata, illetve volt ott függőség is, úgyhogy ez valahonnét fakad. Egy ismerős sztorijában meg a szülők elváltak, apa függő lett. Szóval lehet ők nem tudták ezeket feldolgozni és ezért nem 100-asok.)
2017. márc. 4. 22:05
14/19 anonim válasza:
Exfeleségem ugyanígy támadt....tudod mint a sarokba szorított kutya....
Egyébként a történetben szereplő férfi eléggé hasonlít egy kollégámra.
Hogyan kellene kiszűrni az ilyeneket azt nem tudom, mert annyira elő tudják adni magukat...
2017. márc. 4. 23:48
15/19 A kérdező kommentje:
#14 Mivel nagyon jó színészek, szerintem sosem lehet biztosra menni azzal, hogy ki legyenek szűrve. Sajnos.
Ő pontosan azzal élt vissza, hogy 80 km volt köztünk. Sosem engedett be az életébe, így gyakorlatilag azt csinált, amit akart.
2017. márc. 5. 01:40
16/19 anonim válasza:
Máris tanultál valamit, ugyanis innét is ki lehet szűrni: "Sosem engedett be az életébe".
2017. márc. 5. 09:29
17/19 anonim válasza:
Inkább kapcsolatfüggő, ő csak a szerelmet keresi folyamatosan,csak nem találja max egy időre,és általában rossz helyen is keresi.Aztán ha lebukik akkor visszavág,mert tudja hogy nincs igaza.De a legjobb védekezés a támadás.
2017. márc. 5. 10:12
18/19 anonim válasza:
"Megismerkedésünkkor azt mondta, komoly kapcsolatot akar. Úgy állította be magát, mint aki nem talál egy rendes nőt."
Kb ezt szokták mondani a "rosszfiúk", mert van gyakorlatuk, tudják mit kell mondani a nőnek hogy lefeküdjön...
2017. márc. 5. 14:48
19/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Rendben, ez idáig még hihető is, de akkor kinek lehet hinni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!