Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hibás vagyok, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, ha az exem öngyilkos akart lenni szakítás után?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottunk, hat évig voltunk együtt. Nemrég a legjobb haverja, akivel gyerekkori barátok felhívott, hogy az exem öngyilkos akart lenni, de ő leállította. Azt mondta, az én hibám, mert szerinte ha akartam volna műkődhetett volna a kapcsolat, de én inkább végett vetettem neki, magára hagytam, és teljesen összetört.

Szerintetek is az én hibám? Az exem többször mondta a kapcsolat alatt hogy én vagyok az egyetlen amiért érdemes élnie, de csak ezért nem maradhatok vele örökre.

2016. jún. 27. 15:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

ez hülyeség...

nem te vagy a hibás, ő a gyenge...

persze lehet rátettél egy lapáttal, ha olyan stílusban szakítottál, de nem te vagy a hibás!

23F

2016. jún. 27. 15:29
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem a te hibád, és a haverjának se lehet túl sok esze.
2016. jún. 27. 15:30
 3/24 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nem dehogy. Ez a gyenge emberek gyenge kifogása hogy mástól várják a boldogságukat. A saját életéért, azon belül a saját boldogságáért minden ember saját maga felelős. Aki ezt másra hárítja, az lelkileg egy beteg ember.
2016. jún. 27. 15:31
 4/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem úgy történt a szakítás, hogy ezt indokolja, tulajdonképp közös megegyezés volt, nagy beszélgetés, sírva váltunk el harag nélkül.
2016. jún. 27. 15:32
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem a te hibád. Exednek komoly problémái lehetnek, de azokért nem te vagy a felelős a továbbiakban, mivel ex. A barátja meg idióta, plusz semmi köze ehhez. Csak rád és az exedre tartozik a szakításotok, annak az oka és mikéntje. Maximum tanácsot adhatott volna, ha kéritek, de ennyi és semmi több. Ha te véget akartál tenni ennek, mert így láttad jónak, minden jogod megvolt hozzá.

Persze, nyilván nem mindegy, milyen stílusban tetted ezt, ahogy korábban is írták.

2016. jún. 27. 15:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is végignéztem, hogy a fiú akivel szakítottam bevett egy marék gyógyszert...miután meghánytattam és láttam ott összetörve még halogattam a dolgot és együtt voltam vele egy hónapig. Aztán már rettegve mondtam el neki, hogy vége....Még hosszú hónapokig zaklatott...Hihetetlen volt. Vannak ilyen férfiak akik mint egy tárgyat birtokolni akarják a nőket.
2016. jún. 27. 15:36
 7/24 anonim ***** válasza:
26%

De miért lett vége? Pont a lényeget nem írtad le.

Vagy ennyi a magyarázat, hogy örökre nem akarsz vele maradni? Egyáltalán hány évesek vagytok?

2016. jún. 27. 15:37
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy miért lett vége. Ha akármilyen okból nem akar azzal a pasival együtt lenni, akkor nem akar és kész. A miértje teljesen mindegy.

Nem a te hibád, ha öngyilkos akar lenni. + simán lehet, hogy nem is kísérelt meg öngyilkosságot, csak a haverjával megbeszélték, hogy felhív téged. Hátha visszafogadod.

Ne ugorj bele a csapdába.

2016. jún. 27. 15:40
 9/24 A kérdező kommentje:
Azért lett vége, mert birtokolni akart, féltékenykedett pedig semmi oka nem volt rá, nem is lehetett, mert a végén már azért is balhézott, hogy a barátaimmal tartom a kapcsolatot, vagy mert jól érzem magam a családommal. Minden másban is korlátozni akart. Ezzel igyekeztem együtt élni, mert nagyon szerettem, de a jövőképünk sem egyezett, így ő is egyetértett a szakítással, látta a hibáit is, de azt mondta nem tud változni. Ezért nem is értem ezt a reakciót. Mindketten 24 évesek vagyunk.
2016. jún. 27. 15:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. jún. 27. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!