Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok, ha az exem öngyilkos akart lenni szakítás után?
Egy hete szakítottunk, hat évig voltunk együtt. Nemrég a legjobb haverja, akivel gyerekkori barátok felhívott, hogy az exem öngyilkos akart lenni, de ő leállította. Azt mondta, az én hibám, mert szerinte ha akartam volna műkődhetett volna a kapcsolat, de én inkább végett vetettem neki, magára hagytam, és teljesen összetört.
Szerintetek is az én hibám? Az exem többször mondta a kapcsolat alatt hogy én vagyok az egyetlen amiért érdemes élnie, de csak ezért nem maradhatok vele örökre.
ez hülyeség...
nem te vagy a hibás, ő a gyenge...
persze lehet rátettél egy lapáttal, ha olyan stílusban szakítottál, de nem te vagy a hibás!
23F
Egyáltalán nem a te hibád. Exednek komoly problémái lehetnek, de azokért nem te vagy a felelős a továbbiakban, mivel ex. A barátja meg idióta, plusz semmi köze ehhez. Csak rád és az exedre tartozik a szakításotok, annak az oka és mikéntje. Maximum tanácsot adhatott volna, ha kéritek, de ennyi és semmi több. Ha te véget akartál tenni ennek, mert így láttad jónak, minden jogod megvolt hozzá.
Persze, nyilván nem mindegy, milyen stílusban tetted ezt, ahogy korábban is írták.
De miért lett vége? Pont a lényeget nem írtad le.
Vagy ennyi a magyarázat, hogy örökre nem akarsz vele maradni? Egyáltalán hány évesek vagytok?
Teljesen mindegy, hogy miért lett vége. Ha akármilyen okból nem akar azzal a pasival együtt lenni, akkor nem akar és kész. A miértje teljesen mindegy.
Nem a te hibád, ha öngyilkos akar lenni. + simán lehet, hogy nem is kísérelt meg öngyilkosságot, csak a haverjával megbeszélték, hogy felhív téged. Hátha visszafogadod.
Ne ugorj bele a csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!