Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok, ha az exem öngyilkos akart lenni szakítás után?
Egy hete szakítottunk, hat évig voltunk együtt. Nemrég a legjobb haverja, akivel gyerekkori barátok felhívott, hogy az exem öngyilkos akart lenni, de ő leállította. Azt mondta, az én hibám, mert szerinte ha akartam volna műkődhetett volna a kapcsolat, de én inkább végett vetettem neki, magára hagytam, és teljesen összetört.
Szerintetek is az én hibám? Az exem többször mondta a kapcsolat alatt hogy én vagyok az egyetlen amiért érdemes élnie, de csak ezért nem maradhatok vele örökre.
betegesen ragaszkodó, kisajátító magatartása volt...
talán ez a szakítás felnyitja a szemét, hogy attól, mert vele van valaki, attól még nem a tulajdona, hanem a társa...
23F
Akkor viszont nincs ezzel gond, szerintem majd túlteszi rajt magát ő is. 6 év bőven elég volt, hogy megismerjétek egymást. Ha ezek után így döntöttél (gondolom neked sem volt egyszerű meghozni a döntést), akkor ez érthető. Szánalomból nem érdemes együtt maradni senkivel mert akkor önmagadat áldozod egy olyan ügy érdekében amiből te nem kapsz vissza semmit vagy legalábbis nem túl sokat.
Nem vagy hibás, neki viszont lehet nem ártana egy pszichológus. Én nem akartam öngyilkos lenni de eléggé magamba zuhantam a 2 éves kapcsolatom után, de kilábaltam szerencsére. A volt barátnőm szakított és mégis ő az akart lenni. Ez emberfüggő, ki hogy viseli. Tovább kell lépni. Ne hibáztasd magad.
Egyáltalán nem a te felelősséged, hogy az exed egy társfüggő, gyenge és beteg jellem.
Vannak ilyen emberek, akik ezzel próbálják meg zsarolni a másikat aljas kis önös érdekből, hogy ne maradjanak egyedül.
Nem bírom megérteni, hogy miért gondolják azt, hogy ezzel elérnek bármit is és hogy egyáltalán másoktól függ a boldogságuk.
Ne foglalkozz vele, ez tipikusan az a dolog, amit az embernek tényleg saját magának kell megoldania (szakítás feldolgozása).
Lehet kérni szakembert is, de nem lehet mindig másokra támaszkodni.
A testi betegségek többsége sokszor az orvoson múlnak, de a lelki betegségek nem.
ez mocskos, undorító érzelmi zsarolás, azt se vedd készpénznek, h. tényleg öngyi akart lenni, simán blöffölhet is.
és milyen módon akarta kinyírni magát? és nem gyanús, h. a barát ott termett, és leállította? aki meg akar halni, az megteszi!
ez a pasi élni akar nagyon is, és veled akar élni, téged akar kontrollálni, birtokolni, mint egy állatot vagy tárgyat.
semmiképp se dőlj be nekik, ne kommunikálj velük, ennél csak jobbat érdemelsz.
előre sajnálom az exed jövendőbeli áldozatát, az ilyen pasik érzelmileg sérült, infantilis kis majmok, akik önállótlanok, tapadósak, önzők, elviselhetetlenek.
menjen pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!