Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én lennék a hibás?
Igen te vagy a rossz. Hazudtál neki, átvágtad és volt pofád megütni... Pedig adott neked esélyt mikor megtudta az ügyeid... Örülj,hogy ennyivel megúsztad. A barátnõd helyében tõlem többet kaptál volna. Jól beverhetted a fejed ha ezek után még megkérdezed,hogy te vagy-e a rossz
..
Mindenképp hibás vagy. Azt, hogy a lány mennyire hibás nem tudjuk.
Az elejétől fogva hazudtál neki. Hitvány kapcsolatot építettetek fel, amiben sokat veszekedtetek. Féltékenykedtetek. No meg fel is pofoztad, ami elfogadhatatlan szerintem. Az ő részéről szintén.
>Nem akartam bantani,csak kicsit eszhez teriteni.
És mégis bántottad. Ez nagyon aljas kifogás.
Nagyjóból mindegy, hogy melyikőtök hibás jobban. Ezt a legelejétől fogva módszeresen elrontottátok. Próbálj meg olyan kapcsolatot kialakítani, ami bizalomra és elfogadásra épül, nem veszekedésre, hazugságra meg féltékenykedésre.
Sajna Te vagy a hibás! Egy: Nőt, akármit is csinált, mondott, nem ütünk meg!
Kettő: Észhez térítés gyanánt inkább hagyd magára pár óráig, gondolkozzon!
Inkább beszélj hozzá: pszichésen hass reá.
Három: inkább egy lavor hideg vízzel leönteni, ha nincs más! F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!