Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ez normális?
Figyelt kérdés
8 hónapig voltunk együtt, pár órája szakítottunk, gyakorlatilag közös megegyezéssel, mindketten beláttuk, hogy nem illünk össze, szeretjük még egymást, de én részemről egyértelműen érzem, hogy ez már nem elég, illetve a szerelemtől nagyon messze áll, több volt a megszokás, mint a valódi érzelmek, sok minden idegesített vele kapcsolatban. Mégis rettenetes érzés, kicsit úgy érzem, hogy megállt a világ, és soha nem fogok kijönni ebből...Lelkileg nagyon labilis és érzékeny vagyok, olyan sírógörcsöm volt most emiatt, hogy kb majdnem megfulladtam, azóta csak szimplán bőgök. Túlreagálom, vagy normális ez, és aki egy kicsit is szerette a másikat, az hasonlót él át? 25/n2017. ápr. 17. 11:41
11/11 anonim válasza:
húsvét után a világ is összedölhetne, az se érdeklne. örülök hogy élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!