Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikus személyiségzavaros is szenved szakítás után?
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Szerintem csak azért keres később, hogy megbizonyosodjon róla hogy nem találtál nála jobbat, és ezzel is az egóját növelje.
Ezzel tisztában vagyok. Azt is tudom, hogy csak érdekből akarna megtartani az életében. De azt nagyon nehéz elfogadnom, hogy cseppet sem rossz neki, hogy többé nem érhetünk egymáshoz vagy nem csinálhatjuk azt, amiket szerettünk kettesben csinálni.
Legutóbb bevallotta, hogy nagyon hiányzom neki, de mivel utána rögtön támadásba lendült, úgy éreztem, csak taktikázik.
Kedves Kérdező! Náluk sosem lehet tudni, hogy szenvednek-e, nem egészséges emberek :( Meg attól is függ, hogy mennyire beteg. Ahogy utánaolvastam, valószínű, hogy szenved, csak nem pont a szakításotok miatt, sokkal mélyebbek a lelki sebei. De a hiányodat biztosan érzi, csak nem úgy, mint az egészséges emberek.
[link] Gondolom magatokra ismersz :(
Köszönöm, hogy feltetted a kérdést, végre rájöttem, mi is a baj a saját párkapcsolatomban... Szóval együtt tudok veled érezni, még jó, hogy nem vagyok vele összeházasodva. Egyébként örülj, hogy megszabadultál tőle, akkor is, ha ez neked komoly trauma (nekem az), később csak jobb lesz. Gondolom mindent beleadtál a kapcsolatodba, így most még rosszabbul érzed magad. Egyébként gondolj arra, ha az önbizalmad sérült, hogy valamiben biztosan különleges vagy (pl. nagyon szép vagy tanult stb. vagy), ha egy nárcisztikusnak felhívtad a figyelmét. Tudom, hogy sovány vigasz...
Az más kérdés, hogy ő valószínűleg elbizonytalanított ahol csak lehetett és most sérülékenyebb vagy. Egyébként ő ezt fel sem éri ésszel, hogy nem hagy téged továbblépni, extra-alacsony az empátiájuk. Mondom, ezek nem egészséges emberek, nem tehetnek róla... (gondolom én naivan, de nem pszichológiára jártam, úgyhogy nem tudhatom. De szerintem annak sincsenek tudatában, hogy hogy viselkednek, milyen rombolóak.)
Kitartást! Legyél nyitott, idővel jön jobb, és akkor már felismered, ha még egy lelki sérülttel hoz össze a balsors.
Próbáld meg elküldeni a pi.ába örökre, ahogy nekem a barátaim mondják már hónapok óta. Bár gondolom képes és személyesen is megkeres.
Na én is pont ezt érzem, hogy csak horgon tart, nagyon jó a kifejezés! Számomra azért nagyon nehéz ez, mert még mindig érzek iránta elég erősen.
Nálam az is gondot okoz, hogy hiába olvasok el ezer cikket és látom, hogy minden pontosan ráillik, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki érdekből úgy hazudjon, mint a vízfolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!