Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nekem kellett volna valtoznom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kellett volna valtoznom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy 5 eves parkapcsolat. Soha nem volt az a tokeletes, de kijottunk. Eleinte voltak nagyobb galibak. Aztan osszekoltoztunk. 1 eve "rendesen" dolgozunk. Most egy munkahelyunk van. Az utobbi idoben erezheto volt, hogy baj van a kapcsolatunkkal. Rengeteget veszekedtunk. 3 muszakban dolgozunk es 1-2 hetente jutunk el az en vagy az o szuleihez. Mondjuk honaponta mindket csaladhoz 2x 2 napra jutunk le. En nalunk egy teljes otthonletet vegigdolgozom. Nekem nem eleg az a penz, amit keresek. Neki igen. En szeretnek nyaralni, utazni, uj autot, hazat. Nekem tobb penzem van, mint neki. O nem tud felrerakni es lassan kellene csalad, de mibol? Ezert is vallaltam otthon plusz munkat. A 3 muszak miatt nem sokat tudunk kikapcsolodni. Ugymond robot elet. Viszont... en mosok, fozok, takaritok. Ha megkerem, hogy segitsen, akkor mondja, hogy faradt es majd holnap. Majd kozbejon valami vagy megint faradt es buzlik a haz. Termeszetesen ram marad. O nem akar masodallast. Most mar mindig ki van akadva es mindig orditozik velem. Reggelente nem arra kelek, hogy osszebujva vagyunk, hanem o szamitogepezik. O neki 0-n van a szamlaja ho vegen es ki kell segitenem. Persze cigi, energiaital van boven neki. Nyaralasra gyujtottunk.. igaz, alig birta kifizetni, de en eroltettem, mert ha nekem van erre keretem, neki miert nincs? Tobbet dolgozok, mint o... most kulon vagyunk, mert megorit a lustasaga es hogy igy soha nem lesz normalis eletunk... es mar mindig veszekedtunk, szinte minden nap sirtam mar, igy eljottem... eszembejutott, hogy tenyleg alig volt eronk egymashoz, csak a szuleimmel csinaltunk programokat. Soha nem maradtunk az alberletben egy hetveget sem, mindig rohantunk a csaladhoz. Viszont en nagyon ragaszkpdom hozzajuk, rengeteget segitettek es mindig nagy szeretettel varnak minket. De mar nalunk is volt cirkusz a baratom viselkedese miatt. Mit tennetek a helyemben? A szuleim orulnek a tortenteknek, megertem oket. Utolso idokben mar le is dobott egy-ket dologgal... Szerintetek ezt meg helyrelehet hozni? En is valtozzak? Vagy hagyjuk? Nem tudom mit tegyek... 2x mar szakitottunk, akkor mindig en pitiztem. De most eltokelt vagyok. Tenyleg ugy erzem, hogy idegileg mellette tonkremegyek. Hogy mindig en huzom elore a parkapcsolatot, en soha ne legyek faradt es az orokos veszekedesek... ti mi tennetek?

2017. ápr. 14. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoba sem alltam volna ilyen hapekkal, nem hogy idaig jussunk es elozmenyekben meg pitizzek is neki.
2017. ápr. 14. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen kapcsolatban öt évig és egy nap ráébredtem, hogy köszönöm szépen, de senkiért nem éri meg tönkremenni. Folyton csak én küzdöttem kettőnkért, én dolgoztam, én fizettem mindent és én gyűjtöttem össze a pénzt minden egyes nyaralásunkra. Miközben ő remekül elütötte az idejét a haverjaival. Legalábbis akkor még azt hittem, a haverokkal, aztán kiderült, hogy jó dolgában és unalmában (míg én gürcöltem) összejött egy szintén semmirekellő nővel. Szóval köszönöm, számomra ez bőven elég lecke volt arra kitérően, hogy soha az életben többet ne hagyjam magam kihasználni.

Azt javaslom, ülj le egy csendes helyre, nézz nagyon mélyen magadba és gondold végig, miért ragaszkodsz egy ilyen emberhez! Nagy valószínűséggel az önértékeléseddel van probléma és nem tudod elhinni, hogy ennél jobb életet is érdemelhetnél.

2017. ápr. 14. 09:10
 3/5 A kérdező kommentje:
O mindig a szamitogep elott ult. Nem jarkalt ide-oda. Ott tartottam, hogy kidobom az egeszet az ablakon.
2017. ápr. 14. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Irhatnek egy regenyt arrol, miert borzalmas otlet ujra visszasirni magad hozza. De hidd el, ez egy nagyon sok eselyt megélt kapcsolat ami egyszeruen NEM eletkepes. Hagyd. Par het es felebredsz es rajossz te is, mennyire megkonnyebbulsz nelkule.

Ne eroltesd ami nem megy. Es ez nagyon nagyon nem ment.

2017. ápr. 14. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Te akarsz valamit az élettől (nem is különös, vagy irreális dolgokat) - ő meg nem. Ezért nem is tesz érte semmit, te meg úgyis megveszed a cigijét....

Család, ház? Neki semmi ilyen nem jár a fejében, az meg tetű dolog, hogy még a házimunkában is lusta.

2017. ápr. 15. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!