Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban igaz, hogy a férfiak később jönnek rá, hogy nem kellett volna szakítani és hiányzik az illető?
Èn azt vettem èszre, hogy már szakítás előtt megéreztèk, hogy hamarosan bekövetkezik.És minden olyan dolgot hirtelen meg akartak tenni, amit addig kellett volna.(eső utàn köpenyeg..)
Egyik sem örült hogy szabad lett.Úgyhogy ilyet mèg nem làttam, amit te írsz.
Inkább az jellemző, hogy ezek a pasik nagy mellénnyel úgy mennek neki a szakításnak, hogy bármikor találnak sokkal jobbat. (Esetleg már van is valaki tartalékban.)
Aztán pár hét alatt kiderül, hogy
a: nem kellenek a kutyának se, az exüknél kaliberekkel rosszabb csajok is röhögve elhajtják őket
b: az új csaj a régi poros nyomába sem ér, csak az újdonság volt az egyetlen varázsa
Közben meg ott a nagy pofon, hogy a volt csajuk könnyedén bepasizik. És igyekeznek még időben újra színre lépni, mielőtt valaki más elviszi a nőt.
Hát, nem. Én kifejezetten örültem neki amikor vége lett és később sem romlott el a kedvem.
Mondjuk igaz, hogy nagyon rossz volt a kapcsolatom, a lány sokszor megcsalt, én meg rengeteget idegeskedtem miatta. Gyakorlatilag egy felüdülés volt amikor vége lett és azóta sem bántam meg, hogy akkor elküldtem a pcisába.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a volt barátnőm sem sírt x héten át, mert egyből az egyik szeretőjéhez vándorolt és jól érezte magát.
#4, 5-ös véleményét osztom. Én rossz kapcsolatokból léptem ki. Ott aztán nem számít, h milyen szép a lány, hogy szop.
Emberileg nullák voltak, hát ideje volt távoznom.
Amit feltételeztél a kérdésedben, az erősen párkapcsolat- és emberfüggő. Van, hogy játszmázásból szakítanak csak az ilyen párok.
26/F
Az idióták igen, akik például egy kedves lányt dobnak egy szexkapcsolatért, és hasonlók. De ők se mindig bánják meg.
Aki megfontoltan, átgondolva cselekszik az nem bánja meg, mert tudja hogy nem működhetett volna tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!