Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért küzdött, miért mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küzdött, miért mondta, hogy szeret, ha aztán lazán elhagyott?

Figyelt kérdés

A volt barátommal sok baj volt, sokat veszekedtünk, mindketten tudtuk, csak sose beszéltük meg rendesen a dolgokat. Én próbáltam, ő meg olyankor veszekedett velem, csak azért, hogy ne kelljen komolyan beszélgetnünk... Aztán a végén már én se mertem semmit megbeszélni. Az lett ebből, hogy nagyon elegem lett és amikor megérezte, hogy szakítás közeleg, akkor elkezdett igyekezni, meg mondta, hogy maradjak vele, meghal nélkülem. De egy újabb nagyobb veszekedés után szakítottam vele, nem akarta elfogadni, küzdött, hívogatott, megígérte, hogy mostantól minden jó lesz, változtat a hülyeségein... adtam neki még egy esélyt, erre rá pár napra ő szakított, amikor megint valamin összekaptunk. Az ígéretei miatt többször is bepróbálkoztam nála, mert nagyon tetszett, amiket mondott, hogy mostantól milyen jó kapcsolatunk lesz, de mindig azt mondta, hogy ő ezt már lezárta. A haverjaitól tudom, hogy szakítás után már egy hónappal nem is hiányoztam neki. De akkor, amikor szakítottam vele, miért nem mondta, hogy "oké"? Ezek szerint ő is szakítani akart... Ennek már 3 hónapja, már nem beszélünk, nem próbálkozom, de szeretnék, csak nem akarom lejáratni magam.

Ezek után merje azt mondani valaki, hogy a fiúk egyszerűen működnek, a lányok meg bonyolultak...:D

2017. ápr. 12. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi jelentősége már ennek?
2017. ápr. 12. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ez a hajo elment, ne probalkozz, mert csak magadat jatatod le. Az, h az o fejeben mi jart es jar, mar teljesen mindegy.
2017. ápr. 12. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Vajon mi?

Én szerettem volna, ha együtt maradunk, persze csak azután, miután megígérte, hogy változtat. És szeretném, ha együtt lennénk újra, úgy, hogy változtat. Legszívesebben még mindig próbálkoznék nála.

Valaki légyszi valami hasznos választ írjon, köszi! :)

2017. ápr. 12. 18:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Mármint az első válasz nem hasznos.

Második, nem nagyon akarok elfogadni ezt :/

2017. ápr. 12. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt azt akarta hogy neked rossz legyen, és mennyivel jobban hangzik a haverjai előtt hogy ő dobott ki
2017. ápr. 12. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Hasznos válasz: tedd túl magad rajta.
2017. ápr. 12. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Te szeretsz veszekedni? Miért vágysz vissza?
2017. ápr. 13. 13:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha megszűnnek a problémák, amik miatt veszekedtünk, akkor máris jó lesz a kapcsolat. Ezt ígérte, erre vágyom. Ha azt mondta volna a szakításnál, hogy oké, ő is egyet ért, váljanak el útjaink, akkor nem gondolnám azt, hogy esélyes a változtatás.
2017. ápr. 13. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Kis pöts, csak azért ígérgetett, hogy aztán ő szakíthasson veled... de ha már nem is hiányzol neki, akkor ezen tényleg kár rágódni.

Amúgy sincs semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ami javarészt veszekedésből áll.

2017. ápr. 15. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!